Odvedite ga na kafu i po NJEGOVOJ NARUDŽBINI saznajte kakav je vaš partner zaista

Sve koristi...

foto-ilustracija: pixabay.com

Espreso, kafa s mlekom ili kapućino? Način na koji ispija kafu uveliko otkriva karakter vašeg muškarca. Zabavite se i proverite kakva je osoba vaš izabranik.

Espresso

Ljudi koji piju espreso kafu, prirodne su vođe. Ovi muškarci su radni, ulivaju poverenje i znaju šta treba da urade da bi se odradio neki posao. Inspiracija su za druge, kako u poslovnom okruženju tako i u društvenim situacijama. Na njih se možete osloniti.

Dupli espresso

Jednostruki espreso vašem muškarcu nije dovoljan? On je vrlo praktična i logična osoba. Takođe, veoma je vredan, ali voli precizna uputstva. Najsrećniji je kada mu tačno kažete šta treba da uradi. Idealan muškarac, zar ne?

Kafa s mlekom

Kafa s mlekom otkriva osobu kojoj je teško da donese odluku. Ipak, reč je o pojedincu koji nije sklon preteranoj analizi. Udobnost mu je na prvom mestu. Ljubitelji kafe s mlekom su zabavni i vole da im je udobno.

[adsenseyu5]

Cappuccino

Prijatna spoljašnost, besprekorni modni stil i sofisticiranost karakteristike su osobe koja u kafiću naručuju kapućino. Ovaj muškarac ne podleže vulgarnim šalama i trudi se da sve radi sa stilom. Vrlo je društven i ima kreativan um.

Kafa sa šlagom

Muškarac koji pije kafu sa šlagom ne boji se da pokaže svoju mekšu stranu. Ipak, mnoge žene u njemu vide osobu kojoj nije lako verovati. Na prvi pogled čini se da je nežan i preduzimljiv, ali duboko u sebi krije tajne koje bi mogle da vas šokiraju.

Mašine programirane da „crknu“ pri isteku GARANCIJE: Dali bi 100 € više

Instant kafa s ukusima

U kafiću pred svima naručuje kremasti instant napitak s vanilom, čokoladom ili ukusom irske kafe? Ovaj muškarac je kralj samopouzdanja. Ne mari za tuđa mišljenja i sam stvara svoja pravila. Ima nečeg privlačnof u tome bez obzira na sladak ukus njegovih usana, zar ne?

(Skandalozno.rs/Dnevno.rs/Izvor:Zadovoljn.hr)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Odvedite ga na kafu i po NJEGOVOJ NARUDŽBINI saznajte kakav je vaš partner zaista"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.