OSUĐEN JE NA DOŽIVOTNU ROBIJU ZBOG UBISTVA: Ovako izgleda otac Krtistijana Golubovića

otac

Foto: Tanjug

Fotografija koja je dugo skrivana od javnosti

Kristijan Golubović, koji je trenutno u zatvoru na izdržavanju kazne zbog dilovanja narkoticima, vrlo malo je pričao o svom ocu Srboljubu Kići Goluboviću, kojeg je prvi put video kada je imao sedam godina.

Naime, na društvenim mrežama se pojavila fotografija oca i sina, iz koje se da zaključiti da važi ona narodna “kakav otac, takav i sin“.

[adsenseyu5]

– Kakva je to sudbina da se začnem iz jednog jedinog pokušaja svoga oca da napravi sina i iste noći biva odveden na doživotnu robiju. Cela ova situacija nagoveštava tok neverovatnih događaja jednog života, mog života. Zapravo moja majka je te ’69 godine bila trudna sa mojom sestrom koju je rodila na Bogojavljanje 19. januara i baš neposredno nakon porođaja, moj otac koji je baš u to vreme bio pod poternicom zbog oružane pljačke sa smrtnim ishodom, valjda sujetno ljut što nije dobio sina, tek svežu majku oplodi i istog jutra biva uhapšen i odveden na doživotnu robiju – rekao je u jednom intervjuu.

Sin i otac: Kristijan Kiki i Srboljub Kića Golubović

A post shared by Legende Devedesetih (@legendedevedesetih) on

– Još dok sam bio embrion, stvari u mom životu su krenule naopako i tako nastaje predispozicija da dete od ranih dana nema oca kraj sebe u godinama kada je to najneophodnije… Prvi put sam sreo svog oca u nekom od prvih razreda osnovne škole, nakon njegovog spektakularnog bekstva iz tada najčuvanijeg zatvora u Nemačkoj u Minhenu.

[adsenseyu1]

Klinac koji je odrastao bez oca, za kim je žudeo svaki dan u svom kratkom životu, stvara potajno u sebi heroja u vidu svog jakog tate, koji je bio predmet mog prosuđivanja i ideologije na krajnje ekstreman način – rekao je tada Kristijan.

(Skandalozno.rs, Izvor: Espreso.rs /Kurir/Puls asfalta)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "OSUĐEN JE NA DOŽIVOTNU ROBIJU ZBOG UBISTVA: Ovako izgleda otac Krtistijana Golubovića"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.