OTKRIO PORODIČNE TAJNE KOJE SE NEĆE DOPASTI SNEŽANI ĐURIŠIĆ: “Majka mi je NAMESTILA da izgubim kuću””

Advertisement

Sneža

Foto: Printscreen/Privatna arhiva

Marko Gvozdenović je progovorio o lošem odnosu sa majkom, a sve je počelo, kako tvrdi, kada je umro njegov otac.

– Probao sam da kontaktiram sa Snežanom, ali me je blokirala. Počeli smo da se svađamo oko imovine još kad je otac umro. Ja sam otišao za Ameriku, kada sam se vraćao, ona je rekla: “Ti si se odrekao u moju korist”. Bukvalno mi je namestila da se odreknem u njenu korist.

-Ona je rekla kad je tata umro: “Odrecite se, ne mogu da vas nađem nikada kada je nešto važno, ja ću vama dati kada prodam imovinu”. Mislio sam: “Važi, majka mi je, uvek je bila tu uz mene”. Žena mi je rekla: “Ne znaš koje si go…no pojeo” i ispostavilo se da je sve bilo tako. Sad nemam kuću – kaže Marko.

[adsenseyu5]

Nastavili smo da insistiramo da koren problema možda leži negde dublje, ali Marko tvrdi da ne zna šta se desilo njegovoj majci, pa se tako ponela prema njemu.

STANIJA odlučila da otkrije koje je sve plastične operacije imala: Ovo je SPISAK

– Ona se mnogo izmenila u poslednje vreme, ne znam šta joj se desilo. Nema nju šta slava da diže, ona je najbolji pevač već decenijama. Nikad je nije bilo ovoliko u medijima – kaže Gvozdenović, koji još uvek ne zna kako će vratiti imovinu.

(Skandalozno.rs/Izvor: Dragana Ivanović,Blic.rs)

[adsenseyu2]

4 komentara na "OTKRIO PORODIČNE TAJNE KOJE SE NEĆE DOPASTI SNEŽANI ĐURIŠIĆ: “Majka mi je NAMESTILA da izgubim kuću””"

  1. Mali Marko ,uvek se krio iza prezimena majke Snezane,nikad nije hteo da pomene da je sin Gvozdenovica,bahato deriste od malih nogu za razliku od sestre Maje.Ostavi tu zenu vise na miru imas dovoljno godina a i svoju decu pa razmisljaj kako da im ti sam stvoris bez pomoci majke i njene mukom stecene imovine.

  2. Zaolosno kad sin blati svoju majku.Neverovatno sta sve covek moze da dozivi od svoje dece. Pa vraticemuse istom merom.Jer ta majka Snezana hoce da sacuva tu kucu i sve ostalo svojim potomcima . Dok taj sin bi sve da procerda stace on bez svoje majke lecuga neradnik samo dase docepa para.

  3. Verovatno jr tako zasluzio, i treba takvoj deci oduzeti prava jednog dana ce joj biti zahvalan. Bravo za Snezanu.

  4. Milomir Balevic | 19. oktobra 2017. u 21:53 | Odgovori

    Nije ni ona svetica,uobrazena i nadobudna i puna sebe.Uvek je govorila kako je ona najbolja,a istina je da ima i boljih od nje.npr CecaZorica Brunclik, itd…mozda joj se sve to vraca

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.