Ova tri horoskopska znaka imaju najduži životni vek

horoskop

foto-ilustracija: pixabay.com

Verovali ili ne, horoskop može otkriti i dužinu životnog veka koji živimo, a koji su i naučno dokazani.

Iako način na koji živimo, od stresa do ishrane i posla, ima veliki uticaj na naš životni vek, moglo bi se reći da je i horoskop usko povezan sa tim.

Naime, ispostavilo se da tri horoskopska znaka imaju duži život, nego ljudi koji su rođeni pod drugim horoskopskim znakovima. U pitanju su Ovan, Devica i Rak.

Za ljude pod znakom Ovna važi da znaju šta hoće, da su odgovorni i da vole život, što može predstaviti njihovu “tajnu” za dug i lep život.

Device su poznate kao velike čistunice koje stalno brinu o svom zdravlju, vode računa o tome šta jedu i koliko, da li je to zdravo ili ne i redovno idu kod lekara na kontrole.

Sve ove rutine mogu ukazivati da Device zaista mogu dugo da žive, jer se toliko brinu o sebi. One ne mogu bez vežbi, pogotovo bez joge koja ih čini smirenijim i staloženijim. Život bez stresa je drugim rečima dug i srećan život.

Kao i Device, Rakovi takođe vode dosta računa o načinu života, jer dobro znaju da uravnotežena ishrana, kao i zdrav duh produžuju život.

Kako se Rakovi smatraju jednim od najemotivnijih znakova, oni svoj dug život posvećuju najmilijima – porodici, a naročito svojoj deci bez kojih ne mogu.

      

(Skandalozno.rs, Izvor: zenskimagazin.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Ova tri horoskopska znaka imaju najduži životni vek"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.