Ova tri horoskopska znaka previše zabadaju nos u tuđe stvari!

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay.com

Koliko god tvrdili da ih ništa ne zanima i pokušavali da sakriju svoju radoznalost, istina je da su sledeći znaci najdosadniji i najviše uporni kada žele da saznaju neku informaciju.

Ovan

Za Ovna se može reći da je kralj komunikacije. Obožava da je u centru pažnje, a posebno da vodi monologe u kojima uvek oduševljavlja informacijama koje poseduje. Ubedljivo on ima najsvežije vesti i tračeve. Nekada to radi zbog radoznalosti, a često iz želje da prvi sve zna. Ipak, on u potrazi za vestima to radi spontano i podmuklo, pa neće nikad navaljivati i dosađivati.

Bik

Bik na osnovu vašeg pokreta tela, mimike i gestikulacije može mnogo toga da sazna, pa mu ova procena pomaže da sazna bukvalno sve. On ne mora da sluša tračeve, niti da prati vaše poruke na telefonu – dovoljno je da vas malo bolje analizira.

Strelac

Kada je u pitanju nešto što želi da sazna, Strelac može da prođe kroz nemoguće samo kako bi ostvario svoj cilj. Obožava da komunicira te je uvek u centru zbivanja, te će bez problema otvoreno pitati sve što ga zanima. Pripadnici ovog znaka kroz život gaje mnoga prijateljstva, imaju dosta poznanika, te lako grade mrežu ljudi od koje uvek mogu imati neku korist.

(Skandalozno.rs, Izvor: superzena.b92.net)

Budite prvi sa komentarom na članku "Ova tri horoskopska znaka previše zabadaju nos u tuđe stvari!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.