Ovo je devojka koja je našla svog partnera iz snova: Udala se za samu sebe! – VIDEO

Venčanje bez mladoženje

Pošto joj se smučilo da traga za savršenim muškarcem, fotograf Grejs Gelder zaprosila je samu sebe na klupi u parku, a potom organizovala svadbu za 50 gostiju i postala prva osoba u Velikoj Britaniji koja je u solo-braku.

Kako sama tvrdi, nije imala nikog u svom životu već šest godina, a za to vreme jedina osoba koja je uvek bila tu za nju i s kojom je ostvarila super odnos jeste ona sama.

Jednostavno, u sebi samoj pronašla je osobu s kojom će biti do kraja svog života. Na čitavu ideju došla je slušajući islandsku pevačicu Bjork i njenu pesmu “Isobel” koja govori o devojci koja je udata za samu sebe.

Grejs je odabrala venčanicu, prsten, napisala zavete i venčala se u seoskoj kuću u ruralnom delu Devona pred svojom sestrom i prijateljima. Svoj bračni status zapečatila je poljupcem svog odraza u ogledalu.

“Neki smatraju da je moja odluka odraz narcisoidnosti, to što sam izjavila ljubav samoj sebi. Međutim, nakon buđenja samosvesnosti putem meditacije i plesa samosvesnosti, shvatila sam da je to prava stvar. Jednostavno, ovim činom dala sam sebi obećanje da ću da više rizikujem, bez obzira šta mi kaže srce”, ispričala je Grejs, koja nije odbacila mogućnost da se jednog dana uda za nekog drugog.

(Kurir, Kiss925)

Budite prvi sa komentarom na članku "Ovo je devojka koja je našla svog partnera iz snova: Udala se za samu sebe! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.