Ovo nije prvi put: Snimljen NLO koji lebdi u polju munja? – VIDEO

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay.com

Na Jutjub kanalu se pojavio video koji pokazuje trouglasti NLO kako puni baterije munjama.

Incident je zabeležen 22. novembra i to nije prvi put da je navodni NLO uhvaćen kamerom, jer je zabeležen jedan slučaj 2017. godine u SAD.

Teoretičari zavere su detaljnije opisali NLO, čiji je naziv TR3B kao “zemaljska letelica koja je izgrađena na reintegrisanim tehnologijama iz vanzemaljske civilizacije kada je njihova letelica pala na Zemlju“.

“Naučnici su bili u mogućnosti da ponovo iskoriste ovu tehnologiju kako bi kreirali antigravitacione sisteme”, ističu komentatori, tražeći od čitalaca da daju svoj stav.

Neki su se odlučili da naprave par izmena teorije zavere:

“Samo zato što je ovo trougao ne znači da je ovo TR3B… ovo su NJIHOVI nisu naši… ARKURIJSKI da budemo tačni”, rekao je jedan, a drugi nagoveštavaju da bi to mogla da bude ljudskih ruku delo, i da je u pitanju avion za nadzor.

Vest se pojavila ubrzo nakon izveštaja o viđenjima NLO u Severnoj Irskoj ovog meseca, pošto su snimci kamere koji je objavio kanadski sajt prikazao kako bi prikazao dva čudna osvetljena predmeta koji lete preko neba.

U zasebnom slučaju, najmanje tri pilota su tvrdila da su sredinom novembra videla isti blistavi objekat koji je nestao na za nekoliko sekundi. Vojne vlasti tvrde da tada nije bilo obuke u toj oblasti.

(Skandalozno.rs, Izvor: rs.sputniknews.com)

Budite prvi sa komentarom na članku "Ovo nije prvi put: Snimljen NLO koji lebdi u polju munja? – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.