OVOME SE NIJE NADALA: Napravila je tortu za NEPOZNATOG KUPCA, a kada je došao da je preuzme ZAPLAKALA JE (VIDEO)

poslastičara

Foto: printscreen/youtube

Znala je samo da je torta za rođendan 6-godišnje devojčice Keli, pa joj je bilo rečeno da je u skladu s tim i dekoriše

Meri Pet Sajs je uspešna poslastičarka iz Pensilvanije koja radi u Oakmont pekari. Prošle godine je primila porudžbinu za jednu tortu od nepoznatog novog klijenta.

Naime, znala je samo da je torta za rođendan 6-godišnje devojčice Keli, pa joj je bilo rečeno da je u skladu s tim i dekoriše. Meri Pet je takođe saznala da devojčica boluje od raka i ta dijagnoza joj je bila veoma poznata.

[adsenseyu5]

Naime, i Meri Pet su dijagnostikovali leukemiju i to kada je imala svega 6 godina. Godinama se borila sa bolešću, a i kada ju je izlečila, ponovo se vratila. Najgore od svega je što je u svojoj borbi bila sama, budući da su joj se braća i sestre koje je imala odselili i stvorili svoje porodice i život.

Upravo dok je pravila tortu za nepoznatu devojčicu, njen brat Robert je bio miljama udaljen od nje. Radio je za američku vojsku i pripremao se za odlazak u Irak.

U videu ispod pogledajte šta se dogodilo nakon što je Meri napravila tortu i spremala se da je uruči kupcu. Onaj ko je došao po tu tortu je osoba za koju se najmanje nadala… možete li da pogodite o kome je reč?

(Skandalozno.rs/Stil.kurir.rs /Izvor:virealno.com)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "OVOME SE NIJE NADALA: Napravila je tortu za NEPOZNATOG KUPCA, a kada je došao da je preuzme ZAPLAKALA JE (VIDEO)"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.