Ozbiljno upozorenje astrologa za noćas: Opasna iskušenja i velike nevolje vrebaju!

Misterija

foto-ilustracija: pixabay.com

Brzi zaključci i komplusivne misli karakteristične za ovaj period mogle bi da vas uvale u nevolju

Kad Merkur, predstavnik racionalnosti i planeta komunikacije uđe u nepovoljan tranzit, astrolozi savetuju oprez, piše Lovesensa.

Merkur je naš glavni saradnik u organizaciji, analizi i definisanju načina na koji komuniciramo s drugima, U njega se zagledamo kad god nas zanima nečija sfera interesovanja ili stil komuniciranja.

Osobe s kvadratom Merkura i Plutona znaju da budu spremni na brz konflikt, a astrolozi im savetuju više kontrole nad rečima i manje kontroverznih nastupa.

  [adsenseyu5]

Upravo ovaj aspekt čeka sve nas večeras i trajaće i sutra: a taj Merkur u kvadratu s Plutonom podstiče na brze zaključke i kompulsivne misli.

Još dva aspekta doprinose iskušenjima – polukvadrat Marsa i Hirona pojačavaće preosetljivost mnogih, a svako insistiranje na zahtevima, čak i ako su opravdani, može delovati neprirodno i preoštro.

Takođe, Mesec u kvadratu s Marsom čini mnogo toga nepredvidivim.

Ne dozvolite da vas opsedaju nevažna razmišljanja, pazite šta govorite drugima, nemojte nametati svoje stavove. I sami ćete osetiti da vam je potrebno više prostora, više slobode.

Nervoza i razne mentalne tegobe mogu se umiriti tišinom, posvećenošću sebi, vežbama na jačanju svesti.

(Skandalozno.rs, Izvor: Stil.kurir.rs)

  [adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Ozbiljno upozorenje astrologa za noćas: Opasna iskušenja i velike nevolje vrebaju!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.