POGLEDAJTE: Jeziv trenutak kada medved obara lovca (VIDEO)

Ilustracija

Foto: Pixabay.com

Kanađanin pokušao da ulovi opasnu životinju sa primitivnim lukom i strelom i brzo zažalio zbog te odluke

SCENA koju ćete videti izgleda kao igra iz prvog lica sa jako dobrom grafikom, sve dok medved posle juriša ne obori GoPro kameru sa glave lovca naoružanog lukom i strelom.

[adsenseyu5]

Ričard Vesli imao je sreće što je jedinu štetu pretrpeo njegov ponos, nakon što ga je životinja samo odgurnula na zemlju.

Strelac je pokušavao da se što više približi lovini kako bi njegovo primitivno drveno oružje imalo što bolji efekat, ali je preterao pa ga je medved uhvatio nespremnog. Njemu u panici strela pada na tlo nakon što je pokušao da je odapne.

Bivši astronaut NASA tvrdi: Papa krije zastrašujuću tajnu

Strah je prisutan u Ričardovom glasu dok pokušava da zastraši životinju vikanjem, dok ona nezaustavljivo ide ka njemu. Prvi čin napete scene se završava sa šapama na telu lovca, trenutak pre nego što kamera pada na zemlju u odsudnom momentu.

Ispostavilo se da medved nije imao iste namere kao i lovac pa ga je samo odgurnu na zemlju i pobegao.

[adsenseyu1]

– Jako sam srećan posle ovog sukoba sa crnim medvedom. Kada me je medved bacio ugruvao sam samo lakat i ego. Iskreno sam srećan što se ovo nije zavšilo smrću ili tragedijom. Dokazao sam da je crni medved divlja i nepredvidiva životinja – objasnio je lovac u opisu Jutjub snimka.

(Skandalozno.rs, Izvor: Novosti.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "POGLEDAJTE: Jeziv trenutak kada medved obara lovca (VIDEO)"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.