Pogledajte kako danas izgleda mali Zoran, iz filma Tito i ja – FOTO

Glumac

Dimitrije Vojnov – foto: Screenshot YouTube

Iako smo zahvaljujući ulozi u kultnom filmu “Tito i ja ” očekivali da će Dimitrije Vojnov upisati glumu i danas beležiti velike uspehe, on se ipak odlučio za drugi poziv.

Naime, upisao je Fakultet dramskih umetnosti i tesno sarađuje sa glumcima s obzirom na to da je dramaturg, scenarista i filmski kritičar dok se povremeno pojavljuje i kao glumac.

Dimitrije Vojnov

Dimitrije Vojnov – foto: Screenshot YouTube

Pored velikih uspeha koje postiže publika ga najviše povezuje sa ulogom simpatičnog, nemirnog, bucmastog dečaka Zorana pa Dimitrije taj izlet u glumačke vode i posle toliko godina objašnjava:

– U toj ulozi video sam zabavnu vanškolsku aktivnost. Ni pre ni posle toga nisam imao nameru da se posvetim glumi. Mislim da bi to bila velika greška. Smatram da bih izrastao u vrlo lošeg glumca. Od momenta kada sam sebe video na ekranu, više nisam mogao da funkcionišem kao glumac. Srećom, to se dogodilo posle snimanja- bio je iskren Dimitrije.

Dimitrije Vojnov

Dimitrije Vojnov – foto: Screenshot YouTube

Podrazumeva se da je interesovanje za njega od tada bilo veliko pa Dimitrije u tom kontekstu nastavlja:

– Od tog trenutka uglavnom odbijam sve pozive da se pojavim na ekranu, osim kada me pozovu neki prijatelji koji snimaju film i misle da je dobar štos ako bih se ja pojavio. Novih filmskih uloga verovatno neće biti, osim ako se neki prijatelj ne pojavi s nekom duhovitom idejom za koju ja osećam da mogu da je realizujem. Ja sam diplomirani dramaturg i pišem scenarije, a dosta radim i na televiziji. Pokušavam da budem popularizator filma, prenosi Blic.

Dimitrije Vojnov

Dimitrije Vojnov – foto: Screenshot YouTube

Dimitrije je danas uspešan dramaturg i scenarista pa je deo uspešnih glumačkih ostvarenja ali iza kamere, međutim kao što je i izjavljivao, ponekad se pojavi i ispred pa se u nekoliko navrata pojavljivao u manjim ulogama odnosno kadrovima.

Očigledno su prijatelji imali dobar i dovoljno humorističan predlog.

    

(Skandalozno.rs, Izvor: pulsonline.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Pogledajte kako danas izgleda mali Zoran, iz filma Tito i ja – FOTO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.