Pogledi su vam se sreli, ŠTA SAD?

Susret

foto-ilustracija: pixabay.com

Muškarci uvek skeniraju žene. Da, gledaju vaše noge, kosu, telo i da, gledaju i oči. Međutim, možda će vas iznenaditi i podatak da takođe odmeravaju i vašu energiju.

Vaša energija može da oda signale kojih možda uopšte niste svesne, a oni nisu uvek pozitivni. Neki od tih signala privlače muškarce, a neki ne.

Muškarcu je potrebna bukvalno sekunda kako bi odlučio da li mu se sviđate. Možda mislite da je to površno, ali oni dobijaju više informacija nego što mislite.

Jednom kada kaže sebi – “da, privlači me”, sledeće pitanje je: “da li je slobodna?“.

Odgovor na ovo pitanje dobijaju prostim pogledom koji im govori da li je neka žena slobodna ili ne. Muškarci mogu da vide da li emitujete ženstvenu ili muževnu energiju.

[adsenseyu5]

Verovatno se pitate kako to, zapravo, izgleda?

Ako ste u ženstvenom modu, izgledate pozivajuće, a to se najbolje vidi kroz vaš osmeh i kontakt očima.

U slučaju da ne vidi ovaj signal, odlučiće da šaljete muževnu energiju i da ste fokusirane na neke druge stvari. Muškarci ne vole da gube vreme i jednostavno će zaključiti da niste slobodne i nastaviće da traže dalje,.

Osmeh i kontakt očima su poput pozivnice muškarcu da vam priđe. Ove dve stvari mu omogućuju da na trenutak razmisli o stvarno važnoj stvari – ljubavi.

Oni traže “da” u moru “ne” signala. Da, muškarci vas odmeravaju, a pravi razlog jeste da vide da li ste slobodne.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Pogledi su vam se sreli, ŠTA SAD?"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.