POSLEDNJI SNIMAK BRATA BELOG PRELETAČEVIĆA: Poginuo je u sačekuši u Mladenovcu! (VIDEO)

brat

Foto: Printscreen

Ovo je poslednji snimak Slaviše Preletačevića, brata blizanca Ljubiše Preletačevića Belog, kandidata za predsednika Srbije, napravljen 15. avgusta 1995. u mladenovačkoj teretani.

Slaviša je bio lokalni kriminalac, ubijen je ispred mladenovačke pošte septembra 1995. i do dana današnjeg počinioci nisu pronađeni, stoji potpisu ispod videa, koji je postavljen na Jutjub.

  [adsenseyu5]

Taj video možete pogledati ovde.

Beli Preletačević otkrio je nedavno da je pokojni premijer Srbije Zoran Đinđić krstio njega i brata Slavišu, a to je potkrepio i fotografijom njega dok je bio mali s premijerom, koju je postavio na internetu.

zoran

Foto : Facebook/Printscreen

“Đinđić je krstio i mene i mog oca, a i mog pokojnog brata Slavišu Preletačevića. Kumara Điki je legenda bio”, izjavio je Preletačević.
Naravno, Slaviša Preletačević, kao ni Beli, ne postoji, već je izmišljen lik. Po svemu sudeći, predsednički kandidat je kroz ovaj sarkazam pokušao nešto drugo da poruči.

  [adsenseyu1]

Manje poznat detalj iz biografije Belog Preletačevića je i da je osnovao specijalnu jedinicu “Belovi lavovi”, koja će ga čuvati kad postane predsednik, o čemu svedoči i ovaj snimak. Preletačević je tom prilikom izabrao i komandanta jedinica, nakon što je lično sparingovao s njim iuverio se u njegove sposobnosti.

(Skandalozno.rs, Izvor: Kurir.rs/E. P. K.)

  [adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "POSLEDNJI SNIMAK BRATA BELOG PRELETAČEVIĆA: Poginuo je u sačekuši u Mladenovcu! (VIDEO)"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.