Pretežak izazov: Ovaj obrok još niko nije uspeo da pojede! – VIDEO

Niko nije uspeo!

Korner Kafe u Portišedu u blizini Bristola trenutno nudi doručak “Monster Mega Challenge” koji košta 15 funti (oko 20 evra) i sadrži 8.000 kalorija!

U njemu se nalazi ukupno 59 komada hrane i pre nego što prionete morate da popišete saglasnost da jedete na sopstvenu odgovornost. Ako prihvatite, pred vama će se naći po šest komada: slanine, jaja, kobasica, “crnog pudinga” (nešto kao krvavica) i krompir, dva ometa od po tri jaja, četiri porcije prženih krompirića i gljiva, četiri pohovana kolutića luka, četiri tosta, dve kriške prženog tosta, dve porcije kuvanog paradajza, dve porcije graška i (presudno) polovina grilovanog paradajza.

Izazivači imaju sat i po da očiste tanjir, a uz hranu mogu da biraju između mlečnog frapea ili energetskog pića. Pravilo je da doručak ne smete da delite, morate da imate više od 18 godina i morate da prestanete da jedete ako vam postane loše.

[adsenseyu1]

Otkad je izazov postavljen petoro ljudi je pokušalo da ga završi, ali nikome još nije uspelo.

Onaj ko uspe imaće čast da njegova ili njena fotografija visi u restoranu na “zidu šampiona”, dobiće poklon bon za doručak, mini trofej i pobednički prsten. I vrlo verovatno srčani udar.

(skandalozno.rs, index)

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "Pretežak izazov: Ovaj obrok još niko nije uspeo da pojede! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.