PRIČA KOJA JE ZAČUDILA JAVNOST: Mračna tajna OPRE VINFRI o odnosu sa ocem

Vimfri

Foto: Printscreen/instagram

Vernon živi u lošim uslovima, teško se to može nazvati životom, tvrdi dobro upućen izvor

Opra Vinfri, jedna od najpoznatijih i najbogatijih voditeljki svih vremena ima svoje mračne porodične tajne.

Njen otac Vernon pre desetak godina napisao je knjigu o odnosu sa slavnom ćerkom “Neizgovorene stvari” što se njoj nije dopalo i tada im se odnos još više pogoršao.

[adsenseyu5]

Oprini roditelji jedva su se poznavali, a ona je do puberteta živela s majkom. Kada je njena majka prestala da se brine o njoj, Opra je nastavila život s ocem s kojim nije preterano komunicirala.

Ubrzo je počela da studira i da gradi karijeru, te je u jednom trenutku otišla svojim putem, a njen otac tvrdi kako ga je ćerka ostavila u siromaštvu, a sada se čuju samo dva puta godišnje – na njegov i njen rođendan.

Vremešni Vernon otkrio je da su njegovi najbliži prijatelji preminuli i da je on veoma usamljen. Isto tako, ni njegovo zdravstveno stanje nije najbolje jer je  u Korejskom ratu mu je oštećen sluh, a pretrpeo je i moždani udar.

“Opra mu veoma malo pomaže. Živi u lošim uslovima, teško se to može nazvati životom”, tvrdi dobro upućen izvor i dodaje kako je Vernon suviše ponosan da bi pričao o svojoj teškoj sudbini.

Priča koja je isplivala u javnost nekima je bila zaista čudna, jer su kućne pomoćnice slavne voditeljke otkrile koliko je Opra velikodušna prema njima

(Skandalozno.rs /Izvor:Stil.kurir.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "PRIČA KOJA JE ZAČUDILA JAVNOST: Mračna tajna OPRE VINFRI o odnosu sa ocem"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.