PUTUJETE NEGDE NA LETOVANJE: Nikako ne smete da ZABORAVITE ove stvari!

Ilustracija

foto: pixabay.com

Blizi se odmor i briga šta sve spakovati od stvari, a da vam ništa ne zafali.

Za mnoge žene misaona imenica predstavlja jedna torba solidne veličine za deset dana letovanja. Često ne mogu da se odluče koji par sandala i cipela da ponesu, pa se završi onom poznatom: “Poneću i ovo, sigurno ću nositi”.

Da se ne biste mučili i nasumično “trpali” stvari u kofer, potrebno je da imate spisak stvari koje su vam, zaista, neophodne. U suprotnom ćete tegliti kofer prepun bezpotrebnih stvari.

Odbranjena titula: SRBIJA je šampion sveta u BASKETU! – VIDEO

Kako bismo vam pomogli da se lakše organizujete, u nastavku pročitajte šta sve MORA da se nađe u vašem koferu:

[adsenseyu5]

– Za početak, napravite spisak potrebnih stvari. Tako ćete biti sigurni da ništa nećete izostaviti. Vodite računa da vam stvari budu ispeglane i uredno složene, jer se takve lakše pakuju i zauzimaju manje mesta u koferu. Ono što je veoma važno – ne gužvaju se!

– Na more treba poneti udobne stvari, kao što su: lagane letnje majice, šorcevi, haljine vedrih boja, košuljice… Naravno, ponesite i nešto toplije (trenerku gornji i donji deo, duks ili teksas jaknu) za svaki slučaj, neka vam se nađe.

– Naravno, kupaći kostim ne smete da zaboravite. Ukoliko ste u mogućnosti, obezbedite minimu dva (dok je jedan opran i suši se, drugi nosite – i tako naizmenično).

– Ne zaboravite donji veš, spavaćicu, par čarapa i peškire (za plažu i apartman/hotel). Generalno, peškire uvek dobijete i u apatmanu, kao i u hotelu. Međutim, najbolje je da ponesete i vaše lične peškire, prvenstveno zbog higijenskih razloga.

Spas

foto-ilustracija: pixabay.com

– U zavisnosti od toga gde ćete boraviti – nosite svoju posteljinu. Ako idete u hotel ili apartman tamo će vas sačekati čista i postvaljena posteljina koja se menja, uglavnom, na svakih pet dana. Ukoliko, pak, idete u privatni smeštaj, savetujemo vas da ponesete svoju posteljinu. Za svaki slučaj!

– Kozmetika je veoma bitna! Šampon, balzam, gel za čišćenje lica, rukavica, maramice ili tuferi za škidanje šminke, pasta za zube, četkica za zube, sapun ili gel za tuširanje, štapici za uši… Važne su i stvari za plažu, kao što su kreme sa zaštitnim faktorima, ulje za sunčanje, sprej za zaštitu kose od sunca – to je jako bitno pogotovo kod farbane kose i plavuša. Obavezno ponesite jekoderm (jer svi gorimo na plaži) i mleko posle sunčanja, da vam se koža ne isuši od soli i sunca.

Zaklonio pogled: Ruski milijarder „parkirao“ jahtu tik ispred KIPA SLOBODE u Njujorku

Savet: Kozmetiku spakujete u kese, da se slučajno ne prospe i ne ošteti garderobu i hranu. Isto važi i za hranu! Stavite je u kese ili kutije, da stvari ne poprime mirise.

(Skandalozno.rs/izvor:M.O.,Dnevno.rs)

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]

 

Budite prvi sa komentarom na članku "PUTUJETE NEGDE NA LETOVANJE: Nikako ne smete da ZABORAVITE ove stvari!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.