REINKARNACIJA: Tri ZNAKA da nekog poznajete iz PROŠLOG ŽIVOTA

ljubav

Foto: Pixabay

Da li vam se desilo da upoznate nekog i odmah osetite kao da ga znate čitav život? Ako je vaš odgovor potvrdan, moguće je da ste upoznali osobu koju već znate iz nekog od prethodnih života.

Oni koji veruju u reinkarnaciju, kažu da duša napušta telo nakon smrti fizičkog tela i da ulaze u novo fizičko telo nakon što provedu kratko vreme u spiritualnom svetu.

Ukoliko je ideja o reinkarnaciji tačna, onda je sasvim sigurno da se kroz život susrećemo sa ljudima koje poznajemo, po dobru ili zlu, iz nekog prošlog života.

[adsenseyu5]

Eksperti za reinkarnaciju kažu da postoje tri načina da prepoznate čoveka koga poznajete iz prošlog života.

Trenutna povezanost ili odbojnost

Kada upoznate nekog sa kim ste imali neku vezu i u prošlom životu, osećate određenu dozu povezanosti sa njima. Međutim, ako istog trenutka osetimo odbačenost, u pitanju je osoba koja nam se u prošlom životu uopšte nije dopadala i prema njoj ćemo gajiti negativne emocije. U oba slučaja, ovo je znak da se vaše duše znaju od ranije.

Telepatska povezanost

Verovatno vam se desilo nekad da u jednom trenutku pominjete osobu, a u sledećem vam upravo ona šalje poruku. Predviđanje reakcija i rečenica, takođe je znak povezanosti iz prošlog života.

Trampov savetnik dao šokantan intervju: Priča oko Severne Koreje je samo predstava, pravi CILJ je nešto drugo!

Prepoznavanje očiju

Da li ste se ikada zagledali u nečije oči i ostali zapanjeni? Kada odmah pri upoznavanju nekoga pogledate u oči i osetite da su vam poznati, a pored toga osetite i privlačnost, znajte da se poznajete iz prošlog života.

(Skandalozno rs/Dnevno.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "REINKARNACIJA: Tri ZNAKA da nekog poznajete iz PROŠLOG ŽIVOTA"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.