RODITELJI OBOŽAVAJU OVOG GAZDU: Direktor firme omogućio svojim zaposlenima NEŠTO PREDIVNO (VIDEO)

roditelji

Foto: printscreen/youtube

Ovde bi svako želeo da radi!

Svaka dobra kompanija vodi računa o svojim zaposlenima. To je slučaj sa “W.S. Badger”, američkom firmom koja proizvodi sredstva za prirodnu negu kože lica i tela. Akcija pod nazivom “Bebe na radu”, omogućili su majkama i očevima da svoju decu u prvih šest meseci dovoe na posao. Bebe su prisutne tokom čitavog radnog dana.

[adsenseyu5]

Kompanija je omogućila roditeljima, da u blizini svojih radnih stolova smeste bebe. Dozvoljene su i pauze u radu kako bi deca dobila svu potrebnu negu. Mnoge bebe su nesmetano prisustvovale  nekim od važnih poslovnih sastanaka. Treba napomenuti da novopečenim roditeljima radni dan traje 6 umesto 8 sati.

– Jako mi se dopada ova ideja, koja isključuje razdvajanje privatnog i poslovnog života. Drago mi je što čelni ljudi firme žele na svaki način stvoriti dobru atmosferu na poslu. Kompanija je postala mesto zabave i dobrog raspoloženja. Mislim da je to značajno za ostvarenje naših poslovnih ciljeva – reči su Ebi Fiš, koja je angažovana u ovoj kompaniji iz Novog Hemšira.

Iz kompanije tvrde da je ovakav potez doprineo zajedništvu između zaposlenih, kao i njihovom odnosu prem radnim obavezama. Svakome je lakše da radi ukoliko zna da je beba blizu, što je mnogo korisnije nego kada bi zbog razdvojenosti mislima bili van firme.

– Za nas je to najmanje što možemo učiniti za zaposlene – izjavio je zvaničnik firme zadužen za odnose sa javnošću a preneo bostonski Globe.

[adsenseyu1]

(Skandalozno.rs /Izvor: N.N.,Dnevno.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "RODITELJI OBOŽAVAJU OVOG GAZDU: Direktor firme omogućio svojim zaposlenima NEŠTO PREDIVNO (VIDEO)"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.