Severina dogovarala s Igorovim ocem: Ovo su detalji predbračnog ugovora Severine i malog Kebe

Pre i sad

Pevačica Severina i fudbalski menadžer Igor Kojić potpisali su predbračni ugovor pre nedavnog venčanja u Hrvatskoj.

Pevačica ima nekretnine u vrednosti od 800.000 evra, dok mali Keba ima vilu na Bežanijskoj kosi, koju je otac prepisao na njega. Ona vredi oko pola miliona evra.

Dragan Kojić prepisao je sinu svu imovinu, koju ima, kako njegova vanbračna ćerka Ina ne bi ništa dobila. Nju je dobio sa spisateljicom Ljiljanom Jevremović, s kojom je imao kratku avanturu pre 18 godina.

Hrvatski mediji pišu da je detalje ugovora Severina dogovarala s Igorovim ocem, a Igor ga je potpisao ne postavivši nijedno pitanje. Ugovor je sastavio Severinin advokat, a potpisali su ga u Zagrebu i u Beogradu, piše Alo!.

U ugovoru piše da mladi Kojić neće tražiti njenu imovinu u slučaju razvoda. Međutim, ni pevačica od Igora neće dobiti ništa od njegove imovine, niti može da traži novac koji je on zaradio na fudbalskim transferima. Inače, Igor nije samo Kebin sin već i radi u Austriji kao fudbalski menadžer.

[adsenseyu4][adsenseyu4]

(Alo)

 

Budite prvi sa komentarom na članku "Severina dogovarala s Igorovim ocem: Ovo su detalji predbračnog ugovora Severine i malog Kebe"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.