“Slučajno sam se zaglavio u 2018. godini, ne znam kako ću kući!”

Misterija

Putnik kroz vreme” – foto: ApexTV/ YouTube

Čovek koji tvrdi da je ostao zarobljen u 2018. godini zato što mu se vremeplov pokvario prošao je proveru na detektoru laži, prenosi “Miror”.

Džejms Oliver tvrdi da je iz 6491. krenuo u misiju u 21. vek, a sada ne može da se vrati porodici i prijateljima. Jutjub kanal “Apex TV“, posvećen paranormalnim fenomenima, testirao je Olivera na poligrafu i njegovi odgovori su navodno istiniti.

Lice mu je zamagljeno na snimku, ali čuje se da pomalo šuška dok govori akcentom koji ponekad liči na američki, a ponekad na australijski, prenosi “Miror“.

– Vaše godine se razlikuju od mojih. Na mestu odakle sam ja godina duže traje – rekao je voditelju, čije je lice takođe zamagljeno.

– Moja planeta je udaljenija od Sunca nego vaša, pa je potrebno više vremena za putovanje. Ali imamo darovite matematičare koji preračunavaju naše godine u one iz drugih civilizacija – dodao je on.

Na kraju se na ekranu pojavljuje reč “TRUE” (istina), ali kamera ne prikazuje laptop da bi dokazala da ne laže.

Putnik kroz vreme” je rekao da će se globalno zagrevanje nastaviti, da će naša planeta biti sve toplija i preporučio ograničenje ispuštanja štetnih gasova.

– Iz dana u dan otkrivamo nove planete i galaksije. Uglavnom tamo nema ničega, ali s vremena na vreme otkrijemo inteligentan život… Ima mnogo planeta sa većom inteligencijom od ljudske – tvrdi Oliver.

On otkriva da planete kontrolišu izabrani zvaničnici, neka vrsta krovne organizacije poput UN, ali da je svaka od njih donekle nezavisna. Iako je bilo određenih sukoba između ljudi i vanzemaljaca, uglavnom ih je “savez”, koji je zadužen za “očuvanje mira”, brzo stavio pod kontrolu.

Čovek koji navodno radi za agenciju za istraživanje vanzemaljaca i stručnjak je za istoriju i kulturu ljudske rase, kaže da je nekoliko puta sreo vanzemaljce, pri čemu ističe da je reč “vanzemaljac” kategorija koja je potekla izvan ovog sveta.

– S nekoliko njih se privatno družim, imam prijatelje koje bih nazvao vanzemaljcima… Moj najbolji drug je iz druge galaksije – kaže Oliver i otkriva da mu nedostaju porodica i prijatelji i da ne zna kada će biti spasen.

(Skandalozno.rs, Izvor: blic.rs, mirror.co.uk)

Budite prvi sa komentarom na članku "“Slučajno sam se zaglavio u 2018. godini, ne znam kako ću kući!”"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.