Snimak iz 1969. godine otkriva misteriozni svemirski brod: O ČEMU SE RADI?! – VIDEO

Misteriozna letelica

foto: YouTube screenshot

NLO entuzijasti dohvatili su se još jednog videa iz 1969. koji se pojavio na You Tube-u za kojeg sada tvrde da dokazuje postojanje američke supertajne špijunske svemirske letelice.

Kažu da taj snimak dokazuje postojanje tajanstvenog broda „TR3-B Black Manta”. Naime, jedan od snimaka sletanja Apola 12 na Mesec pokazuje do sada neotkrivene tri svetle tačkice, piše Dejli Mejl.

[adsenseyu5]

Dubljim zumiranjem snimka vidljive su tri tačkice za koje teoretičari zavere tvrde da potiču sa letelice proizvedene u sklopu vrlo tajnog američkog vojnog programa.

Astronauti su ovu letelicu često viđali u orbiti, navode teoretičari.

Secureteam10, koji povremeno objavljuje ovakve teorije, kaže da su tačke potekle od svemirskog broda TR3-B Black Manta.

Teoretičari zavera kažu da je TR3-B zapravo letelica bez repa sa fiksiranim krilima koju je razvio SAD.

Teorija o postojanju tog aviona potekla je nakon što je viđeno nešto tome slično iznad doline Antelope u južnoj Kaliforniji.

Jedan od NLO lovaca tvrdi da su astronauti često naletali na vanzemaljce u svojim Apolo misijama. Jednom je čak snimljen astronaut kako govori o tome da su mu svemirci leteli iznad glave dok je stajao na Mesecu. Taj snimak proglašen je neverodostojnim jer je izvučen iz konteksta.

[adsenseyu1]

Kritičari ovih teorija postavljaju pitanje zašto bi navodno supertajni svemirski brod imao upaljena svetla, zato bi NASA nešto sakrila pogotovo ako uzmemo u obzir da bi otkrivanjem tako velike stvari zasigurno dobila veća sredstva za finansiranje iz budžeta, i slično.

(Skandalozno.rs, Izvor: net.hr)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Snimak iz 1969. godine otkriva misteriozni svemirski brod: O ČEMU SE RADI?! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.