Spremite se: Sunce i Pluton promeniće naš ljubavni život iz korena sledeće nedelje

Svemir

Pluton – foto: pixabay.com

Tokom ove nedelje imamo dva velika pomeranja koja utiču na naše ljubavne živote i to ne samo u narednih nekoliko dana, jer Sunce sreće Pluton, a Merkur očekuje namršteni i ozbiljan Mars.

Tranzit Sunca u Biku nateraće nas da se fokusiramo na naš ljubavni život, a Merkur u Ovnu i Mars u Jarcu pokazaće nam put do ekspresije naših osećanja. Ovo su dobre vesti za sve pripadnike Zodijaka, ali kako je pogođen ljubavni život bolje bi bilo da budemo spremni.

Maj je veoma drugačiji od aprila i čini nam se da je on bio samo uvertira za sve što nas očekuje ovog meseca. Iako stalno pričamo da smo ostavili prošlost iza nas, sada je vreme da počnemo i tako da se ponašamo. Položaj koji večeras zauzimaju Sunce i Pluton osetićemo svi.

Sunce uvek predstavlja našu suštinu, dok je Pluton sve samo ne miran, a u Jarcu izvlači sve emocije iz nas. Sunce treba da nam pomogne da postanemo najbolje verzije nas samih i da uradimo sve što možemo ne bi li bili bolji. Kako je ono u Biku, bićemo stabilniji i smireniji, tako da ćemo sve posmatrati sa strpljenejm.

Ali, Pluton nema nameru da miruje. On ispoljava svoj uticaj kad god poželi i kako god poželi, a njegov glavni cilj je da razbije status quo. On vlada svime što se nalazi ispod površine i trudi se da to izbije na površinu. On to ne čini na katastrofičan način, već osvetljava tamne strane emocija i tera nas da ih ispoljavamo.

Zajedno, Sunce i Pluton, usmeriće svu našu pažnju na veze koje su stvarno bitne. Bilo da ste u vezi ili ste solo, osećaćete da čvršće stojite na nogama i tačno ćete znati šta očekujete od partnera.

Iako nam se čini lakše i bolje da se zavalimo i pustimo stvari da se same dešavaju, energija koja će nas zapljusnuti večeras nateraće nas da se pokrenemo i poboljšamo život.

(Skandalozno.rs, Izvor: yourtango.com)

Budite prvi sa komentarom na članku "Spremite se: Sunce i Pluton promeniće naš ljubavni život iz korena sledeće nedelje"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.