Šta se ovo desilo? Neki tvrde da je u pitanju DUH, a neki ne veruju – VIDEO

Misterija

foto: print screen/youtube.com/All in One

Život male devojčice je visio o koncu, sve dok se na prometnoj ulici navodno nije pojavio duh njenog oca, spasivši je od sigurne smrti.

Na snimku sigurnosnih kamera, može se videti kako osmogodišnjakinja iz Amerike prelazi mračnu i veoma prometnu ulicu vraćajući se iz škole. Vozila koja tuda prolaze, kreću se brzinom i do 100 kilometara na sat.

U susret detetu dolaze dva automobila, od kojih jedan uspeva da se zaustavi na vreme. Da li zbog loše vidljivosti ili činjenice da je ne vidi od auta ispred sebe, vozač drugog automobila ne uspeva da uspori svoje vozilo i na putu je da pregazi dete.

U trenutku kada mislimo da je sudar neizbežan, na snimku se pojavljuju izbledela senka koja grabi devojčicu i brzinom svetlosti je sklanja na drugu stranu ulice. Osobe koje poznaju devojčicu, u komentarima navode da se radi o njenom preminulom ocu, koji je uprkos ogromnoj opasnosti stigao da otme dete iz kandži smrti.

[adsenseyu5]

Za ovakve stvari jednostavno nema objašnjenja – pisalo je u jednom od stotina komentara na Jutjubu, a prenosi britanski Ekspres.

Postoje i oprečna mišljenja koja opovrgavaju verostojnost snimka, pa je zbog toga najbolje da sami donesete sud o svemu što se dogodilo.

(Skandalozno.rs, Izvor: dnevno.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Šta se ovo desilo? Neki tvrde da je u pitanju DUH, a neki ne veruju – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.