SUICID U PAROVIMA? Jelena Krunić presekla vene!

SUICID

Foto: Printskrin/TV Happy

– Imam 30 godina i ni zbog koga više neću da dižem ruku na sebe, pa ni zbog roditelja – rekla je Jelena Krunić

Nakon što je pobesnela na svog dečka Dakija Savića, koji je više ne podržava i vrši pritisak na nju da izađe iz rijalitija, Jelena Krunić je bila na ivici nervnog sloma, a večeras je pokazala gledaocima povređenu ruku.

[adsenseyu5]

Jelena se pred gledaocima skinula i pokazala zavijenu ruku, čime je navela mnoge da misle da je pokušala da preseče vene.

Juče mi nije bio nimalo dobar dan. Samo bih ljudima pokazala ovo. To nisam smela da uradim – rekla je Krunićeva.

Danijele, ja te volim, a ti veruj kome hoćeš. Ja ne mogu da izađem odavde i glupo je da govoriš da biram tebe ili rijaliti. Mama, izvini za sve što sam rekla, a što si znala. Jedino bih se izvinila ocu što pola stvari nije znao, ali svi znate zašto sam ja ovde ušla.

[adsenseyu1]

Da je neko imao da mi izvadi 30 ili 50 hiljada evra, rado bih odbila ovaj rijaliti. Ako mene ljudi napolju osuđuju zbog toga i zbog ovoga što sam juče sebi pokušala da uradim, neka me u nedelju izbace – završila je Jelena.

Imam 30 godina i ni zbog koga više neću da dižem ruku na sebe, pa ni zbog roditelja. To sam radila uvek kada sam imala emotivne krize, to sam rekla i na poligrafu. Mislim da je mnogo loš primer što ovo pokazujem ovde – zaključila je klaberka, koja se navodno povredila kada je u naletu besa razbila lampu.

(Skandalozno.rs, Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "SUICID U PAROVIMA? Jelena Krunić presekla vene!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.