Teška kao crna zemlja: Ovaj horoskopski znak nervira sve oko sebe!

žena

foto: pixabay.com

Brutalno su iskreni, i upravo zbog toga uvek znate na čemu ste sa njima.

Svaki horoskopski znaku ima neku iritantnu osobinu koju mu svi zameraju, ali da li znate koji horoskopski znak nosi neslavnu titulu “najiritantnijeg”?

To je Devica. Iako i drugi znakovi imaju osobine koje nikome nisu po volji, izgleda da je potreba Device da zakomplikuje i najjednostavniju stvar na svetu nadmašila sve njih.

Device vole da mnogo analiziraju, a prilikom donošenja odluke moraju biti upoznate i s najsitnijim detaljima. Nepopustljive su, kritične i previše brinu, a upravo to osobe u njihovom društvu najčešće nervira.

Poznate su kao “picajzle” koje vole da je sve u savršenom redu, a ako uradite nešto loše po njih, budite sigurni da to baš nikada neće zaboraviti i iskoristiće svaku priliku da vas podsete na nepravdu koju ste im naneli.

Naravno, Device imaju i puno pozitivnih osobina zbog kojih su osobama u svojoj okolini jednostavno nezamenljive, čak i ako kada ih nerviraju.

Fantastično se snalaze u stresnim situacijama i pod pritiskom, praktične su, a svoje brige zadržaće za sebe i neće dopustiti da njima negativno utiču na druge ljude. Snažne su, snalažljive i saosećajne. Instinktivno osećaju loše raspoloženje drugih ljudi i uvek su spremne da pomognu.

Nikada vas neće poštedeti svoje brutalne iskrenosti i upravo zbog toga uvek znate na čemu ste s Devicama.

SAČUVAJTE SVOJ BRAK: Kada vas iznervira, setite svih dobrih stvari koje je SVEKRVA uradila za vas

(Skandalozno.rs, Izvor: stil.kurir.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Teška kao crna zemlja: Ovaj horoskopski znak nervira sve oko sebe!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.