Tri horoskopska znaka kojima će JESEN BITI NAJGORI DEO OVE GODINE

vreme

Foto: Pixabay

Osobama rođenim u ovim znakovima radoznalost neće doneti ništa dobro jer ih čeka teška jesen na svim poljima!

Ovan

Vreme je da slavi, koju su Ovnovi imali od početka godine, jer je 2018. počela u njihovoj vladajućoj planeti Marsu, dođe kraj. Tokom naredna četiri meseca, Ovnovi će imati poteškoća da se fokusiraju i manjka energije. Previše ste se istrošili u prethodnim mesecima, i sada ćete morati da radite “prekovremeno” kako biste održali ono što ste gradili do sada

Škorpija

Merkur će početkom novembra po treći put biti u retrogradnoj fazi ove godine, što će pogoditi sve vodene znakove, a naročito Škorpije. Moraćete da usporite, i da o svemu razmislite više puta pre nego što krenete u akciju. Najveći uticaj retrogradni Merkur imaće na vaš socijalni život i obrazovanje, kako se približava kraj godine.

Ribe

Ova godina do sada je bila puna iskušenja za osobe rođene u znaku Ribe, i tako će biti i do kraja godine. Bilo da su u pitanju porodični, poslovni ili emotivni odnosi, poslednja četiri meseca ove godine doneće Ribama će doneti brojne prepreke.

DNEVNI HOROSKOP za 15.09.

Bilo bi dobro da preispitate svoje želje i da se potrudite da sve loše ostavite u ovoj godini, kako bi vam naredna bila bolja.

(Skandalozno.rs/Izvor: BKTV news)

Budite prvi sa komentarom na članku "Tri horoskopska znaka kojima će JESEN BITI NAJGORI DEO OVE GODINE"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.