U ovom horoskopskom znaku rađaju se dame koje mogu imati svakog muškarca

žena

Foto: Pixabay

Ovaj horoskopski znak krasi inteligencija, lepota, ali i dobro srce, zbog koga će vam uvek priteći u pomoć, često i na svoju štetu.

Teško ih je osvojiti jer su na prvi pogled stidljive, ali samo na prvi pogled – povučeni su jer razmišljaju mnogo više i dublje od ostalih znakova, pa im treba i više samoće.

U pitanju su Device, a kada konačno uspete da ih zavedete, tri stvari morate da imate na umu da bi i ostale uz vas.

Devica je pouzdana i lojalna i vaga svaki detalj pre nego što se nekom potpuno preda. Radije će biti sama, nego sa pogrešnom osobom – ona ne traži samo onog pravog, ona traži onog savršenog. Skromna i konzervativna u mnoim područjima života, Devica nije sklona eksperimentisanjima u krevetu i voli kada partner preuzme inicijativu. Stoga, prema samoj sebi, važna joj je partnerova potvrda da u krevetu sve radi dobro.

Pažnju posvećuje detaljima i vrlo je osetljiva na nečiji izgled. Životne partnere bira po tome koliko osećaju da su važni i potrebni u njihovom životu. One su posvećeni partneri koji s vremena na vreme vole izazove. U krevetu se najbolje slažu sa Škorpijom, Blizancima, Rakom, Bikom i Jarcem.

UVEK BUDITE TU ZA NJU

Devica vam nikada neće naglas tražiti pomoć. Zato je posmatrajte i uskočite kada vidite da se muči. Možda vam se neće posebno zahvaliti, ali videćete da se oko vas posle toga trudi još više nego inače.

Iz aviona snimio letelicu koja se rastavila na šest delova i nastavila da leti – VIDEO

BUDITE DOBRI

Ne samo prema njima, već prema svima. Devica prezire podlost, a pažnju može da joj privuče samo suštinski dobar čovek.

TRUDITE SE

Devica će dati sve od sebe da vaša veza uspe, ali ako vi ne dajete sve od sebe, neće ni trepnuti, a ostaviće vas.

(Skandalozno.rs/Izvor: Srbija Danas)

Budite prvi sa komentarom na članku "U ovom horoskopskom znaku rađaju se dame koje mogu imati svakog muškarca"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.