U ovom znaku horoskopa su rođene najjače žene

Izgled

foto: pixabay.com

Prema horoskopskim znacima zodijaka, najjače žene rođene su u znaku Jarca. One su stroge, ali pravedne, ljubav shvataju veoma ozbiljno, pa ako im se neko sviđa, preuzeće stvar u svoje ruke, bez da čekaju sudbinu.

Stroga, ali pravedna

Ženu Jarca održava plamen njene odgovornosti, dužnosti i posvećenosti. Sa njom svaki dan neosetno postajete sve bolji, dok jednog dana ne shvatite da ste od krastave žabe postali princ koji uživa poštovanje i autoritet svih oko sebe.

Ona je to znala dok ste još bili žaba, a koliko se dama usuđuje da voli žapca? Njena mašta ne priznaje nerealne fantazije, jer ona uvek zna krajnji ishod stvari.

Žena Jarac može da prebrodi sve životne nedaće, a kakav je god problem zadesio, uspeće da ostane pribrana i mirna i odmah će početi da traži rešenje.

Može se činiti hladna i rezervisana, ali ispod te površine krije se žena sa odličnim smislom za humor koja čezne za sigurnošću. Deo svojih ambicija spremna je da žrtvuje samo zbog jednog – zbog porodice.

Kad nije njen dan, može biti previše tvrdoglava, neraspoložena, sramežljiva i pesimistična. U prirodi joj nije da se zaljubi na prvi pogled, niti da gubi vreme na besmisleni flert za koji zna da ne vodi nikuda.

Ljubav

Ljubav je za nju ozbiljna stvar i ako joj se neko sviđa, neće pustiti sudbini da odradi svoje, već će, svesna svojih sposobnosti, uzeće stvari u svoje ruke i pobrinuti se da dobije muškarca kojeg želi.

Dobro se može slagati i sa Škorpijom. Idealne partnere pronaći će u druga dva zemljana znaka, Biku ili Devici, jer oni znaju da prodru do njenog srca i otkriju njegovu toplu i nežnu srž, kao i jednom vodenom znaku, Raku, koji će u potpunosti zadovoljiti njene emocionalne potrebe.

Tipična predstavnica ovog horoskopskog znaka ima duži nos, izražajno i skladno lice, duboke, pomalo mračne oči, vitka figura i tanak vrat, naglašena ramena i čist i blistav ten.

Kada voli ili bolje rečeno, kada odluči to da prizna, to se obično događa nakon dugog poznanstva s nekim muškarcem.

(Skandalozno.rs, Izvor: zadovoljna.hr)

Budite prvi sa komentarom na članku "U ovom znaku horoskopa su rođene najjače žene"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.