VARALICE SU OBIČNO “POVRATNICI”: Dame, ako je jednom bio neveran – BIĆE PONOVO!

šaputanje

Foto: Pixabay

Osobe koje su prevarile drugu stranu i upustile se u novu vezu okarakterisane su kao problematične u vernosti i sklone da opet učine isto.

Vaš dečko je prevario svoju tadašnju devojku sa vama. Ukrali ste ga od nje, lako i čini se bezbolno. Možda ste srećni, ali trebalo bi da znate da je velika šansa da i sami jednog dana po istom principu budete ostavljeni” kaže vođa istraživanja Džošua Foster, koji je pokušao da utvrdi da li varalica uvek vara.

Naučnici iz Južne Alabame su sproveli studiju na uzorku od 443 ispitanika, postavljajući im pitanja o stepenu vernosti i zadovoljstva u vezi. Anketa je pokazala da je opravdana sumnja najizraženija tamo gde se ljubav dogodila dok je jedan od partnera bio zauzet, pa je tadašnjeg partnera/partnerku ostavio zbog novog/nove. Varalice su obično “povratnici” na mesto zločina.

Osobe koje su prevarile drugu stranu i upustile se u novu vezu okarakterisane su kao problematične u vernosti i sklone da opet učine isto.

Federer iznenadio sve: Evo kad završavam karijeru…

Tim naučnika iz Južne Alabame je tokom istraživanja otkrio da su veće varalice introvertne osobe, a ne one koje otvoreno koketiraju.

“Ranije studije su navodile na zaključak da ljudi koji su privlačni drugima i uvek imaju ljubavne ponude više varaju, ali sada smo ustanovili da su za to više sposobni manje komunikativni tipovi” kaže vođa istraživanja.

    

(Skandalozno.rs/izvor: novosti)

Budite prvi sa komentarom na članku "VARALICE SU OBIČNO “POVRATNICI”: Dame, ako je jednom bio neveran – BIĆE PONOVO!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.