VELIKI HOROSKOP za mesec DECEMBAR

znak

Pročitajte šta vas očekuje u poslednjem mesecu u godini.

Horoskop za 2013 - znak Ovan

POSAO
Vaš vladar Mars je na egzaltiranim stepenu u znaku Jarac. Bićete puni energije kako biste ovu godini priveli kraju ali na plodan i finansijski dobar način. Moraćete da se okrenete samo onim poslovnim partnerima koji žele napredak i totalni uspeh u onome što rade. Druga polovina meseca je važna za sve one koji rade sa prijateljima. Sigurno je da će vam jedna Vodolija biti od pomoći. Novac očekujte preko stranih investitora.

[adsenseyu4]

LJUBAV
Slobodni Ovnovi moraju da spuste loptu. Imaju jako puno negativne energije u sebi koja blokira njih same i romatičnost koju poseduju. Raspoloženje je promenljivo ali to stanje može da vam promeni jedan Strelac ili Jarac u drugoj polovini meseca.

ZDRAVLJE
Obratite pažnju na očni pritisak. Zbog prevelikih obaveza imaćete pad imuniteta a kasnije to napada osetljive organe poput očiju ili kardio sistem.

Horoskop za 2013 - znak Bik

POSAO
Izuzetno težak i naporan mesec. Posvetićete se poslu maksimalno. Ukoliko imate kompaniju, biće izazov za sve a posebno za Vas da se pokažete kao najbolji. Ukoliko ste planirali da radite poslove koji obuhvataju neki privatan plan, onda se bolje pokrenite u drugoj polovini meseca jer će Vaše ideje biti realnije kako za Vas tako i za Vaše saradnike. Novac vam stiže od 12. u mesecu.

LJUBAV
U ljubavi ste posebno aktivni ukoliko je vaša veza sa nekim iz vatrenog sazvežđa. Jedan Strelac vas želi pored sebe ali isto tako voli da upravlja vašim životom. Niste posebno oduševljeni takvim stavom, mada volite partnera koji vam pruža iskrene emocije i zabavu. Druga polovina meseca je važna za one koji su u braku ili vezi jer će imati intenzivne tajne susrete sa osobom koja je starija od njih samih.

ZDRAVLJE
Osetljiva vam je jetra. Možda previše unosite masnu hranu ili pijete lekove koji vam nisu odgovarajući. Potražite savet stručnog lica.

Horoskop za 2013 - znak Blizanci

POSAO
Partnerstvo u poslu je veoma važno. Tokom meseca imate saradnju sa Srelcem ili Škorpijonom koji mogu da vam pomogni oko rešavanje neke nedoumice. Oni Blizanci koji imaju svoje firme, lokale, radnje, mogu da očekuju više posla i samim tim zaradu. Neka vas ne pokoleba jedna osoba iz znaka Ribe oko ideje koju dugo već imate na umu.

LJUBAV
Emotivno ste vezani za osobu sa kojom ste u braku i to će vam pomoći da se bolje osećate i u društvu. Blizanci koji su u vezi imaju ideju o tome da partner treba nešto da promeni kod sebe, na primer stil oblačenja ili neki detalj u stanu, zajedničkom prostoru gde najviše provode vreme. Slobodni Blizanci žele po svaku cenu da se okrenu novim ljubavnim izazovima.

ZDRAVLJE
Obratite pažnju na vensku cirkulaciju. Više kretanja će vam biti potrebno jer zanate da se zavučete u kancelariju, kompjuter i na taj način gušite svoju prirodnu pokretačku energiju.

Horoskop za 2012 - znak Rak

POSAO
Prenaporan mesec za Vas. Mada, Vi to volite. Puno energije da započnete nesto novo. Svi će vas vući za rukav da im pomognete i izađete u susret. Kao i uvek pomoćićete svima koji to od Vas traže. Ako planirate da radite nešto novo, bilo bi bolje da ostavite ipak za naredni mesec te ideje. Čuvajte novac, mogući veći troškovi tokom decembra.

LJUBAV
Povezani ste sa partnerom kroz posao. Pokušajte da budete sami u tome ili brak i ljubav ili posao. Slobodni Rakovi imaju poznanstvo na nekom kraćem putu u inostranstvu. Mislićete da je to samo flert, erotika a na kraju to će biti prava i iskrena ljubav. Osoba je iz znaka Jarac.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate. Povremeno imate pad raspoloženja ali voljena osoba to može da popravi.

Horoskop za 2013 - znak Lav

POSAO
Mnogo energije fizičke ulažete u posao koji je pred Vama. Da li možete ili želite da izdržite to samo od Vas zavisi. Novac vam duguje jedan Bik ili Ribe. Moraćete sa njima da napravite preciznije dogovore a posebno ugovore koje potpisujete.

[adsenseyu4]

LJUBAV
Zaljubljeni ste u drugog Lava. Koliko to može da bude kvalitetna veza moraćete sami da se izborite. Ako ste žena Lav onda ste popustljivi prema svom muškarcu i tu morate da popravite stanje u vezi. Lav u braku nema nekih prohteva sem što mu je novac preko potreban.

ZDRAVLJE
Čuvajte srce, mišiće. Čaj od gloga može da vam pomogne da jačate srčani mišić.

Horoskop za 2013 - znak Devica

POSAO
Pokrenućete se sasvim dovoljno da možete da ispratite svoje ideje. Imate motivaciju da radite i sigurno ćete biti uspešni u svemu što započnete. Nije dobro bar do 21.decembra da započinjete nešto novo. Planeta koja predstavlja posao u vašem prirodnom horoskopu a to je Uran, kreće direktno pa tada treba da se usmerite na novitete. Imaćete zanimljivo putovanje.

LJUBAV
Prva polovina meseca je povezana poznanstvom osobe iz inostranstva. Ovo je zanimljiva ličnost koja će Vas svakako oduševiti i bićete više nego egzaltirani. Device u braku moraju pa pripaze na voljenu osobu jer stalno nešto zahteva, traži. Verovatno će to biti problem u daljem ispoljavanju emocija. Pred kraj meseca stabilizacija gde čak i prijatelji pomažu.

ZDRAVLJE
Stanje u domu, kući Vas čini bolesnim ili zdravim. Ne bi bilo loše da više vremena provedete na vazduhu.

Horoskop za 2013 - znak Vaga

POSAO
Osećate se sasvim odlično, što i nije čudno za ovo sazvežđe. Ali decembar može da vam bude zaista posebno težak mesec jer morate da se organizujete i spremite za naredni period. Volite da je sve na svom mestu.Veliki ste perfekcionista kada je estetika u pitanju i tu ne sme da bude greške. Zbog toga mnogi koji rade ili sarađuju sa Vama ako nemaju taj faktor u sebi, onda teško da mogu dalje da rade. Novac od treće nedelje u mesecu.

LJUBAV
Ukoliko ste u vezi moraćete više vremena da provodite sa partnerom. Nije zadovoljan, stalno se žali na vaše izlaske iz kuće. Vaga u braku nije ništa bolja od onih u vezi ali obaveza oko dece mogu da je stabilizuju. Oni koji su sami imaju divan susret sa jednim Ovnom a veza će biti puna strasti i iščekivanja lepih dana i trenutaka.

ZDRAVLJE
Vodite računa o nesanici, nespavanju. Skloni ste da provedete noći i noći bez sna. Može hormonski da se odrazi loše.

Horoskop za 2013 - znak Škorpija

POSAO
Razmišljate o dobrim ponudama. Mnogo posla i dosta zarade tokom meseca. Zbog toga ste spremni da radite sve samo da biste uspeli i ostavarili cilj. Dobar period da započnete nešto novo je u drugoj nedelji meseca. Saradnja sa Vagom ili Strelce može da vam donese odlične ideje i ugovore, saradnike. Bićete spremni da radite na sve što donosi prosperitet koliko god to napora tražilo.

LJUBAV
Potrebna vam je osoba koja će vam podići sistem vrednosti. Vi jeste jaki ali kada je ljubav tema znate i da se povučete, da vas čovek ne prepozna. Probudite strast u sebi to je preporuka za ovaj mesec. Novo poznanstvo sa osobom iz znaka Ribe daće divno ljubavno iskustvo.

ZDRAVLJE
Nervni sistem strada. Mada će mnoge Škorpije imati problem sa kostima ili zglobovima. To može da bude od preteranog rada.

Horoskop za 2012 - znak Strelac

POSAO
Potpuno ste u svom elementu. Poslovi hrle ka Vama. Nije vam teško ništa, ali volite da zaposlite mlade snage koje ćete pritom naučiti da rade po vašim pravilima. To je tipičan Streac, nije strog previše ali tihi autoritet na delu. Druga polovina meseca vam može biti začajna za rešavanje nekretnina ili susret sa familijom koji bi ulagali u posao sa Vama zajedno.

LJUBAV
Društvo, provod to na prvom mestu. Ovo je za jednog slobodnog Strelca normalno ali za one koji su u vezi ili braku nije. Ipak, ćete se i Vi opustiti i provoditi noći sa prijateljima. Koliko to partner dopusti, zavisi od njega i njegovog karaktera. Uglavnom željno i sa radošću dočekujete Novu godinu.

ZDRAVLJE
Donji stomak osetljiv, prehlade. Spa centar bi vas oporavio. Volite sve što je egzotično i hedonistički.

Horoskop za 2012 - znak Jarac

POSAO
Sam početak meseca je snažan jer upravo Mars se nalazi na egzaltiranom stepenu u vašem sazvežđu. Imaćete snage, istrajnosti, motivacije, mogućnosti pa čak i finansije da se krene u neke nove poslove koji su veoma kreativni i zanimljivi za rad. Potrebni su vam samo dobri saradnici.

LJUBAV
Neki oblik tajne veze vam predstoji. Ne toliko onima koji su u braku već onima koji su slobodni. Zapravo taj vaš partner će biti neko ko je zauzet. Nije vam važno šta se dešava samo da ne budete sami. Oni koji su u vezi imaju pomalo strah da tu osobu ne izgube. Previše ste zaljubljeni. Budite ono što u suštini jeste , moćni i samostalni.

ZDRAVLJE
Potreba da se osoba pokrene fizički na sport, yogu, zdravu ishranu, kako bi stabilizovala um i samim tim svoje zdravlje.

Horoskop za 2012 - znak Vodolija

POSAO
Od 4 decembra ulazak Marsa u vaše sazvežđe poguraće one uspavane Vodolije. Ni trenutka nećete biti mirni niti sedeti i čekati da Vam se desi čudo. To je ono što želite. Novi poslovi, novi saradnici. Možete imati odličan perid za put u zemlje skandinavije. Tamo ćete ostvariti svoj san.

LJUBAV
Teško je biti sa Vama još teže bez Vas. Na to će se sigurno podsetiti neka Devica ili Blizanci. Pa upravo tu stoji mogućnost povratka na stare ljubavi ali bez rezultata. Kao što smo rekli Vodolija je u potrazi za novim i neobičnim ljubavima. One Vodolije koje su u braku mogu biti spokojne i posvetiti se pre svega deci.

ZDRAVLJE
Druga polovina meseca veća napetost, nervoza bez velikih posledica. Pazite kako hodate, moguć pad, povreda.

Horoskop za 2012 - znak Ribe

POSAO
Potrebno vam je da se povežete sa inostranstvom. Saradnici i osobe koji su možda i prijatelji daće vam snage da se okrenete boljoj energiji i uspete u svojim zamislima. Pred kraj meseca veće zarada preko mesta za zabavu, muziku ili sport.

LJUBAV
Ukoliko želite da se oslobodite starih okova, starih ljubavi bilo bi dobro da što pre pređete na taj put, jer vam aspekti poručuju da ćete biti u mogućnosti poznanstva osobe koja je slična vama po senzibilitetu. Najbolji izbor za Vas bi bio Vodolija, Rak ili žestoki Lav.

ZDRAVLJE
Posao Vas iscrpljuje. Bavite se vežbama istezanja, pilates. Druga polovina meseca su vam osetljive oči. Proverite vid.

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "VELIKI HOROSKOP za mesec DECEMBAR"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.