VELIKI LJUBAVNI horoskop za narednu NEDELJU (Od 9. februara do 15. februara)

SRCE

Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

OVAN

Eh, ta ljubav. Celi život tragamo za „njom“. Kako bi bilo divno da svi imamo jednu istu definicuju i stav po pitanju ljubavi. Na početku nedelje, vi Ovnovi se susrećete sa egzaktinom konjunkijom Venere i Hirona u vašem 12.polju, polju strahova, blokada, skrivenih stvari i tajni, osećanja krivice, tajnih neprijatelja, tajnih veza… Ovo je i kuća iluzija, pa neće biti sve onako kako vam se čini kada je vaš partner u pitanju. „Da volite i da vas neko voli“ je ona skrivena i duboka potreba. „Ranjeni isceljitelj“ Hiron se vezao za vašeg vladara polja braka i partnerstva –Veneru i doneće vam „lični ključ“ da se oslobodite onoga što vas pritiska, bilo da ste u ozbiljnoj vezi i braku ili partnerstvu koje je neobavezno i tajno. Sve što nema skladnost ne vredi i zato se ne vrtite u začaranom krugu kada su emocije u pitanju. Neko od prijatelje nije najbolji savetnik sada. Čitava nedelja vam neće dozvoliti da dođete do pravog zaključka. Vaši planovi se ne ostvaruju i situacije nameću da ste tu zbog drugih i za druge, a ponajmanje za sebe. Nećete biti zadovoljni sobom,bez obzira na vašu lepotu i vrednost. Pazite se ljubomore, sukoba sa umišljenim ili stvarnim suparnicama. Posesivnost može biti jedan od ometajućih faktora stabilnosti vašeg odnosa. Neke veze koje su već krenule put nestabilnosti će tokom početka nedelje doživeti svoj kraj. Ovo posebno važi za predstavnike druge dekade. Uglavnom će početak nedelje biti obeležen frustracijama i potrebom da se oslobodite prevelikog pritiska. Tamo gde se ne traži stabilnost, već su kontakti obojeni erotskom energijom biće burno, strasno i takvi odnosi će najbolje proći ove dane. Oni koji će „lečiti“ već postojeću emotivnu bol kroz strast mogu proći dobro ukoliko ne usmere svoju potrebu za stabilnom vezom na novu osobu koja im naglo ulazi u život. Sve što se dešava je privremeno. Posebnom 13. i 14. februar ima pozitivniju energiju za Ovnove druge i treće dekade. U ljubavnim kontaktima će proći loše samo oni koji daju lažna obećanja. Partnerstva tokom tih dana imaju velike mogućnosti da nađu izlaz iz već „krhke“ veze.

[adsenseyu1]

BIK

Platonske veze i simpatije mogu da se pokrenu u pravom smeru, posebno ako ovakav kontakt već duže vreme traje. Brojne pometnje u ovom polju biste mogli sami sebi da stvorite ako se vežete za nekadašnja razočarenja koja nemaju nikakve veze sa sadašnjom emocijom. Neko će vam nesebično pomoći da rešite ljubavne probleme. Neki od vas će iskusiti svoje prve ljubavi, neki od vas prvi seksualni odnos, neko razmišljati da li da postave odnos na viši nivo, dok neki će razmišljati da uplove u bračne vode. Planovi će biti vođeni osećanjima, možda u trenu puni idealizma, zaronjeni u potrebu da nađu svoju mirnu luku. Prošlost ulazi u naše pore, pa će nekima od vas upravo ta prošlost zakucati ponovo na vrata i tražiti da razjasni nekadašnje emotivne potrebe. Treća dekada će uglavnom preživljavati pozitivnije situacije u ovom polju i to sredinom nedelje. Druga dekada Bika može imati porodične probleme, iako imaju sve šanse da reše sve nesuglasice.Neki od vas će imati dosta sreće u rešavanju ljubavnih problema svojih prijatelja.

BLIZANCI

Blizanci generalno u ljubavi kao da preispituju sve loše stvari koje su im se dešavale od ranije. Pojedini će upoređivati svoju prošlu ljubav sa vezom u kojoj su sada. Mnogima će cilj biti sa srede svoje odnose bilo da su oni bračni ili ne. Moguće je da ćete biti tvrdoglaviji nego inače. Pojedini će pokušati da dođu do svog cilja bez skrupula, dok će drugi da dživljavaju patnju na sebi svojstven način, a to je da sami sebi govore i podsećaju gde im je mesto.Savet je da ostavite prošlost iza vas i krenete dalje. Okolina i bližnji će imati različite stavove od vas kada su vaša partnerstva i ljubav u pitanju.

RAK

Pojedini će tragati za uzvišenom ljubavlju. Neki Rakovi će lečiti svoje emotivne rane negde na putu, dok oni koji su već duže vreme bez partnera mogu sresti ljubav koja će ih prodrmati. Ne žurite u odlukama. Pustite da sve teče spontano I lagano. Ne namećite pritisak da sve mora biti idealno. Razvedeni mogu pokrenuti priču o drugom braku, bilo das u u odnosu koji treba da se definiše na još stabilniji način bilo das u nedavno upoznali nekog ko im odgovara u potpunosti kao partner. U ovoj oblasti ste već duži period osetljiviji. U ovoj nedelji možete dobiti jaču potrebu da ovo polje sredite i da se pokrenete na drugačiji način. Rakovi treće dekade mogu imati strasnu, ali kratku emotivnu priču.

[adsenseyu1]

LAV

Tokom ove nedelje pažnja vam je dosta usmerena na partnerske odnose. I ove sedmice izbegavajte rasprave i svađu. Neke stare priče ostavite tamo gde im je mesto, u prošlosti. Pojedini nisu još uvek raščistili sa sobom šta žele u ovoj oblasti kada je stara emocija u pitanju. Bitno je da ste vi drugačiji i da na drugačiji način funkcionišete i samim tim ćete postaviti svoju ljubav na zdravu i stabilnu osnovu za budućnost. Neki od vas bi trebali da se paze tajnih veza i flertova. Može se već tokom kraja ove nedelje otkriti neka takva priča. Zamislite posledice.

DEVICA

Nećete imati saglasnost partnera ako ste rođeni u poslednjoj dekadi ovog znaka. Biće vam potreban neko da vas stimuliše. Mogući usponi i padovi u braku mogu da dobiju pravi oblik tokom ove sedmice. Pojedine Device nemaju snagu da se odupru strasti, ali ne zaboravite da ste još uvek skloni idealizovanju partnera. Neki od vas su već otkrili prevaru partnera. Ovo je nedelja kada će vam situacije tražiti da znate u kom pravcu idete, jer neki odnosi jednostavno moraju da dožive promenu, transformaciju. Neki od vas će preći preko te loše epizode, dok drugima će ovo biti poslednja kap u čaši.

VAGA

Slobodni će uživati u slobodnim aktivnostima, zabavama nespremni da se još uvek daju jednoj osobi. Postoji mogućnost da sretnete mnoge zanimljive osobe tokom ove nedelje. Oni koji pokrenu dubinu osećanja mogu da dožive trenutke blaženstva. Većina vas će ipak velike strasti, dubinu emocija imati u vezi koju ne odobravaju vaši bliski. Misli i planovi su vam okrenuti ka toj osobi, ali planovi ne mogu da se ostvaruju sada. Neki će svoje srce naći u odnosima koji su tajni i zabranjeni. Oni bračni bi trebalo da paze da se nekadašnje tajne ne otkriju sada. Taman ste sredili svoje odnose sa partnerom.

ŠKORPIJA

Željni ste provoda, novina, novih ljudi. Moguće je da ljubav procveta. Ovo posebno važi za one iz treće dekade koji su spremni da se daju u potpunosti svom partneru. Ovo je period naglašene seksualnosti. Jaka naklonost suprotnog polja, iskazivanja potreba je naglašeno. Većina vas će ipak završiti u zoni flerta ili erotskog kontakta. Dobri odnosi sa decom mogu biti aktuelni za mnoge Škorpije. Možda konačno sredite neke nesuglasice iz prethodnog perioda.

STRELAC

Pripadnicima ovog vatrenog znaka se savetuje da se ne prepiru sa ukućanima, kolegama, a i partnerom.Vi ste strasni, impulsivni, časni ratnici-ne budite sada beskompromisni i tvrdoglavi-poslušajte savet prijatelja. Od partnera imate razumevanje, ali ste sada zaista preterali. Mnogi će biti zaintersovani za vas i vaš šarm. Slobodni ovog znaka biće obasuti zanimljivim predlozima i ljubavnim ponudama.

JARAC

Kratki ljubavni susreti. Vodite neumornu borbu sa sobom šta vam je činiti sa jednom osobom u vašoj neposrednoj okolini. Postoji jaka hemija. Možda ste na korak do ostavrenja snova, s tim što ti snovi nemaju kod vas još potpuni oblik. Ptencijalni partner ne želi kratku vezu. Nije usmeran/a samo na flert i erotske susrete, pa će vam to biti kočnica da se upustite u tu priču. Neki od vas imaju jaku želju da se dopadaju okolini. Bračni se zadovoljavaju postojećim odnosom. Neki od vas su sigurni da je osoba pored njih ona prava i jedina.

VODOLIJA

Ljubav teče svojim tokom. Neki od vas iščekuju željeno. Pojedini se sve više odlučuju za brak i zajdništvo, bez obzira da li su u dugoj vezi ili su osobu svog života sreli u skorije vreme. Predstoji vam harmoničan brak ako se odlučujete na taj korak sada. Mnogi se protive tome. Videćete ko vam je prijatelj i ko vam misli dobro. Pobedićete neprijatelje.

RIBE

Potrebna vam je zaštita od zlih ljudi i jezika. Skloni ste da se osamite. Partner vas ne razume, a i vi njega/nju. Pojedini će doći do tačke razdora, razvoda. Neki odnosi se ne mogu više popraviti. Pazite da na vaše mišljenje ne utiču tuđe reči. Okolnosti iz prošlosti su bile neobične I ograničavajuće i vi niste mogli da utičete na ovu oblast onako kako ste želeli. Kratak i buran susret na kraju sedmice. Erotski spoj je u pitanju. Na vama ostaje šta ćete uraditi.

(mojastrolog)

 

Budite prvi sa komentarom na članku "VELIKI LJUBAVNI horoskop za narednu NEDELJU (Od 9. februara do 15. februara)"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.