Vlasnik firme poslao 14 najboljih radnika na krstarenje luksuznim kruzerom!

Nagrada za najbolje

Vlasnik crnogorskog lanca radnji sportske opreme Radomir Novaković Cakan častio je 14 najboljih radnika u svojoj firmi krstarenjem na luksuznom kruzeru!

Radnici će krstariti zapadnim Mediteranom od 9. do 19. januara i to luksuznim kruzerom “Splendid”. Kreću iz Đenove, a u sklopu aranžmana, posetiće Barselonu, Marsej, Tunis, Siciliju, Rim, Veneciju i Milano.

Novaković je pre dve godine svojim gestom iznenadio sve, kada je dugogodišnju vernost i profesionalnost četvoro radnika nagradio tako što im je kupio nove automobile.

“Ostali smo svi bukvalno bez teksta kada se gospodin Novaković nakon jednog tretmana u našoj ordinaciji pojavio sa dva vaučera za kruzer. Naše sestre nisu danima mogle da veruju da se ne radi o šali”, rekao je poznati barski oralni hirurg.

U grupi radnika koji se pakuju za kruzer, nalaze se zaposleni iz poslovnica u Baru, Budvi, Kotoru, Igalu, Podgorici i Bijelom Polju.

“Sada nisam mogao da kupim automobile, ali, morao sam naći načina da se odužim ljudima zbog kojih naša kompanija dobro posluje i zbog kojih uvek imamo maksimalno pozitivnu atmosferu u svakoj prodavnici.”

“Odlučio sam se još u septembru da ih ovako nagradim, a odabrao sam one koji su zaista bili najbolji”, istakao je Novaković.

(Vijesti.me, foto: cakansport.com)

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "Vlasnik firme poslao 14 najboljih radnika na krstarenje luksuznim kruzerom!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.