Zavela je Mišu u “Žikinoj distaniji”, bila je seks-simbol ’80-ih, imala je nesreću a onda nestala. Evo kako Gala danas izgleda…

Gala

Foto: Prinskrin/Youtube

Gala Videnović koja je početkom devedesetih digla ruke od glume, u braku je sa režiserom Vladimirom Aleksićem sa kojim ima dva sina – Demijana i Pavla

Glumica Gala Videnović bila je seks-simbol ’80-ih godina kada je dobila uloge o kojima je svaka glumica sanjala!

Pored dobre glume, ona je važila za jednu od najlepših glumica svoje generacije.

[adsenseyu5]

Debitovala je u filmu “Moj tata na određeno vreme”, proslavila se kao Vesna u filmu Srđana Karanovića “Jagode u grlu”, a najveću popularnost je doživela u serijalu “Žikina dinastija” kao Ruskinja Nataša, ali i kao Ester u kultnom filmu Jovana Aćina “Bal na vodi”!

Međutim, Gala se u jedku najveće popularnosti povukla. Ova zanosna umetnica 1989. godine otišla je u Malibu, udala se za reditelja Vladimira Aleksića sa kojim ima sinove Demijana i Pavla.

Inače, pre nekoliko godina glumica je doživela saobraćajnu nezgodu kada je na pešačkom prelazu na nju naleteo vozač i naneo joj povrede. Nakon tog događaja, glumica je otišla na Bali gde je, kako je rekla u jednom intervjuu, upoznala čari hindu filozofije življenja.

[adsenseyu1]

Inače, dok je igrala Ester u “Balu na vodi” sa četvercem koji su vozili Nebojša Bakočević, Dragan Bjelogrlić, Goran Radaković i Srđan Žika Todorović, Gala je imala problem sa rediteljem koji ju je navodno terao na scene žešćeg seksa.

– Kada je trebalo da snimim ljubavne scene sa Milanom Štrljićem, koji je igrao Rileta, reditelj i ja smo se posvađali i nismo pričali deset dana. Nisam imala problem sa bilo kakvim zadatkom, ali sam, s obzirom na činjenicu da je Ester veoma mlada i da je u pitanju prvo seksualno iskustvo, smatrala da ne može da deluje kao da je iskusna – rekla je jednom prilikom Gala koja najverovatnije ni dan danas nije pogledala film u celosti, jer kaže da budi emocije i da je tužan.

[adsenseyu1]

Gala danas ima 47 godina, a veliko iznenađenje bilo je njeno pojavljivanje u seriji “Andrija i Anđeka”

Novije Galino izdanje, iz spota za pesmu Nikole Čuturila:

(Skandalozno.rs, Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Zavela je Mišu u “Žikinoj distaniji”, bila je seks-simbol ’80-ih, imala je nesreću a onda nestala. Evo kako Gala danas izgleda…"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.