Zet iz pakla: Siniši Mihajloviću Italijani namestili žestoku skrivenu kameru! – VIDEO

navijači

Siniša Mihajlović – foto: Tanjug/AP

Ćerka srpskog trenera Viktorija, u dogovoru sa skrivenom kamerom, dovela lažnog dečka da ga upozna sa ocem. Momak koji je noćna mora svakog roditelja vrlo brzo izbacio Sinišu iz takta.

Znamo da Mihi ne treba puno da poludi, a da li možete da zamislite kako reaguje kad mu neko dira jednu od njegovih ćerki mezimica? Nastaje potpuno ludilo!

foto: Printskrin Tviter

Ovo su dokazali momci iz italijanske skrivene kamere, koji su legendi srpskog fudbala namestili zeta iz pakla!

Naime, u dogovoru s porodicom Mihajlović organizovali su ručak na kom će Sinišina ćerka Viktorija (21) dovesti svog novog (lažnog) dečka da ga upozna s roditeljima. A mladić je, naravno, potpuna katastrofa.

foto: Printskrin Tviter

Na samom početku, dok Siniša i njegova supruga Arijana čekaju u restoranu dolazak zaljubljenog para, ona mu pokazuje fotografiju Viktorijinog izabranika, što Mihi daje uvid u katastrofu koja će uslediti. Sledi trenutak kad saznaje da mladić zapravo nije baš tako mlad, da ima 34 godine, što je 13 više od njegove ćerke.

– Pa da li je ona normalna, kad bude imala 35, on će biti na pragu pedesetih – pobesneo je Mihajlović.

Nakon 50 minuta kašnjenja, Viki i njen “dečko” stižu u restoran i tu kreće potpuni haos. Dečko nema osnovne manire, kulturu ponašanja… svakim novim gestom izbacuje Srbina iz takta sve više i više.

Siniša već gubi strpljenje, a tada u restoran stiže i ekipa od nekoliko drugara Viktorijinog lažnog momka. Miha gubi kontrolu zbog njihovog ponašanja, ustaje da krene i tada mu saopštavaju da je u pitanju skrivena kamera.

– Da je potrajalo još malo, ubio bih ga svojim rukama – zaključuje Mihajlović.

foto: Printskrin Tviter

NADAM SE DA ĆE KRATKO TRAJATI

U jednom trenutku tokom ručka Viktorija i njen lažni dečko ustaju od stola i odlaze do toaleta, što Mihi pruža mogućnost da kaže supruzi šta sve misli o potencijalnom zetu. Uz mnoštvo prigovora i psovki Srbin je dodao i da se nada da ova ljubav neće potrajati.

– Pogledaj ga, ona nije normalna. Dođe mi da ga zadavim, nadam se da će kratko trajati – rekao je Siniša.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs/Anja Vukašinović)

Budite prvi sa komentarom na članku "Zet iz pakla: Siniši Mihajloviću Italijani namestili žestoku skrivenu kameru! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.