Živeli su sa roditeljima, a onda im se sve smučilo: Od dva kamiona i malo para napravili su san snova – VIDEO

kuća

Printskrin/How to Live Mortgage Free/Channel 4

Od dva kamiona napravili su jednosobnu kućicu od 75 metara kvadratnih

Mladi dizajner Kervin Oven (22) i njegova devojka Megan, napravili su sebi jedinstvenu kućicu i to bez hipoteke i kredita, i to od dva kamiona od 6.500 evra.

I Kervin i Megan su živeli sa roditeljima u Velsu i nikako nisu bili u mogućnosti da uzmu pozajmicu od banke kako bi sebi obezbedili dom, ali su zato došli na genijalnu ideju.

[adsenseyu5]

Oven, i sam dizajner nameštaja, primio je od prijatelja poklon u vidu masivnog kamiona, u zamenu da njegovoj ženi napravi nameštaj, a zatim su kupili još jedan kamion, koji su im zatim služili za građu.

Od dva kamiona napravili su jednosobnu kućicu od 75 metara kvadratnih, sa kuhinjom, sobom, kupatilom i dnevnim boravkom. Čak su sačuvali dovoljno novca za dozvolu za gradnju, budući da se ovaj objekat trenutno vodi kao privremeni i nalazi se na imanju njihovih rođaka u Velsu.

[adsenseyu1]

Skoro sve u kući je ručni rad. Pored pomenutih izdataka, dodatni novac morali su da izdvoje samo za delove kuhinje, kupatila i još nekih pojedinosti.

(Skandalozno.rs, Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Živeli su sa roditeljima, a onda im se sve smučilo: Od dva kamiona i malo para napravili su san snova – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.