ŽIVOT SE MENJA IZ KORENA: 10 stvari koje će se desiti kada postaneš TATA!

porodica

Foto: Pixabay

Svi kažu da kada dobijete bebu sve postane drugačije. U početku u to ne verujete, a onda se rodi beba.

Kada vam ovo ljudi kažu pre nego što vam se dete rodi, vi klimate i osmehujete se, dok verovatno u sebi mislite da su idioti ako dopuštaju da im malo stvorenje poremeti život, piše Metro.

Kažete sebi da ćete piti što više možete i gledati “Igre prestola”, a onda dođe beba. 

Kada beba dođe shvatite da su bili u pravu.

1. Glava će vam eksplodirati

Kada dođete kući sa novorođenom bebom po prvi put imate isti onaj osećaj kao da polažete ispit za koji nemate pravo ispravke. Nemate pojma šta će da se desi, ali znate da će biti teško.

[adsenseyu5]

2. Sve ćete zaboraviti

Kada imate bebu imate i 7-8 misli koje vam prolaze kroz glavu svake sekunde. To je kao da imate palatu Šerloka Holmsa, s tim što je palata napravljena od topljene čokolade. Ako odmah ne uradite ono što ti vam je na pameti, nećete nikada.

3. Ugojićete se

Znate ono kad se žene ugoje tokom trudnoće i onda skinu svu težinu posle porođaja? To će se desiti i vama, samo obrnuto. Jedina teretana koju ćete videti je džungla onda kada tvoja beba legne. Bićete previše umorni da trenirate, previše umorni za bilo šta…

4. Postaćete “laka kategorija”

U jurnjavi oko novorođenčeta, vrlo je verovatno da ćete odlagati ispijanje alkohola. Pomaže ti da ostaneš trezan i to što moraš da paziš na svoju ženu, koja ne može da se mrdne. Dovoljno ste smotani da čuvate dete i trezni, a kamoli posle 3 krigle piva. Zašto biste otežavali stvari? Kada konačno dobijete šansu da popijete, budite oprezan. Pola krigle i igraćete na stolu, cela krigla i puzaćete po podu.

Neviđeno NEVREME odnelo na stotine ljudi, POPLAVE udarile na prestonicu – VIDEO

5. Plakaćete… mnogo

Biće mnogo suza. Najmanja stvar će vas poremetiti: ljubazni putnik koji će vam dozvoliti da iz prevoza izađete pre njega jer putujete sa bebom u kolicima; poklon od dragih komšija u obliku smrznute hrane. Sve će moći da vam razdrma osećanja.

6. Izgubićete kontakt sa svetom

Nećete gledati vesti niti ih čitati na telefonu najmanje mesec dana.

7. Postaćete amazonski nindža

Pre nego što se beba rodila, pretraživali ste satima proizvode na Amazonu pre nego što odlučite koji je vredan vašeg novčanika. Sada klikćete “Kupi” bez razmišljanja i pre nego što možete da kažete da vam ta stvar treba tog istog trenutka.

8. Postaćete sensei za spavanje

Transformacija u zombija će vas pripremiti za manjak spavanja u prvim nedeljama roditeljstva; onog trenutka kada beba sklopi oči, zaspaćete i pre nego što vam glava padne na jastuk.

[adsenseyu1]

9. Postaćete psihopata

Sažaljevajte osobu koja stoji između vas i vašeg deteta. Samo što će vam sažaljenje biti poslednja stvar u glavi kada se budete drali na jadnog radnika korisničkog servisa, koji pokušava da kaže da će kolica za bebu koja ste naručili kasniti nekoliko sati.

VRATIO SE ŠAHOVSKI GENIJE: Gari Kasparov igra pod zastavom jedne BALKANSKE zemlje!

10. Postaćete manje sebični

Sada ćete morati da vodite računa o nekome ko je mali i nezaštićen. Pre toga, jedina stvar o kojoj ste brinuli jeste kada počinje nova sezona omiljene serije. I ne samo zbog nove osobe u vašem životu. Kada shvatite kroz šta je prošla vaša partnerka, ne samo tokom trudnoće već i u podizanju deteta, bićete mnogo zahvalniji i slušaćete šta god ona kaže.

(Skandalozno.rs/Izvor: E.S.,Dnevno.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "ŽIVOT SE MENJA IZ KORENA: 10 stvari koje će se desiti kada postaneš TATA!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.