Učesnica “Zadruge” pred celom nacijom priznala da se bavila prostitucijom: “Pare sam davala mami” – FOTO

Ilustracija

“Zadruga” – foto: Promo

Mina Vrbaški priznala je pred svim zadrugarima i čitavom nacijom da se bavila prostitucijom kako bi zaradila novac i tako pomogla svojoj porodici koja je bila u teškoj finansijskoj situaciji.

Petar Tojagić pričao je sa zadrugarima o Mini i tome da je saznao da se ona bavi najstarijim zanatom.

Nakon odgledanog snimka na kome Petar komentariše Minu, njih dvoje su se žestoko posvađali, a onda su Tojagića napali i ostali zadrugari.

Petar – Printskrin: Youtube/Zadruga Official

– Imam društvo koje me informisalo dosta o Mini i pričalo mi da je napadam i da se čuvam dosta Mine… Ona je mene iznervirala zbog toga što me je ogovarala i onda je to bila moja frustracija… – rekao je Petar.

– Žao mi je, stvarno ti smrdi iz usta! – rekla je Mina.

Mina – Printskrin: Youtube/Zadruga Official

– Dobro, hvala ti… Ja se bar ne j*bem za pare i nisam polu pismena budala niskog morala, ovde te prska ko stigne, j*be te ko ne pita – rekao je Petar.

– Izašla sam iz nekih loših stvari, Beograd me je pojeo… Promenila sam se maksimalno. I veruj mi da sam poštenija mnogo više nego ti! Ja sam bila ku*va i više nisam! Bila sam ku*va, prošla sam mnogo toga u životu. Je*ala sam se za pare zato što moji nisu imali kući novac, ja sam taj novac donosila, izašla sam iz svega toga. Ku*va sam i je l’ mi fali nešto?! – vikala je Mina.

Miki Đuričić je pre nekoliko nedelja rekao kako je proveo vikend sa Minom, ali da joj je pare ipak pozajmio za operaciju njene bake, te da je nije iskoristio.

– Ja sam joj pozajmio 800 evra, ali nikad nisam rekao da sam bio sa njom, zna ona vrlo dobro kako smo proveli vikend. Imala je problem, baka je išla na operaciju, dao sam joj 800 evra i rekao sam joj da ne mora da mi vrati – ispričao je Miki.

– Uopšte nije prijatno. Mama me je uvek pitala odakle mi novac, a ja joj svaki put dajem po 200 evra, skupljam, skupljam, i onda sam prestala jer se ona zaposlila – pričala je Mina, a onda je otkrila da je to radila u Australiji.

– Ja neke stvari radim sa muškarcima, jer je meni dosadno, ja nemam ni u koga poverenja, ne mogu da ti opišem osećaj kada ti dolaze ljudi. Na kraju sam shvatila kako treba da se ponašam, naučila sam kako treba da cenim neke stvari, kako treba sebe da cenim. Ko želi prihvatiće me, ko ne želi neće – pričala je Mina.

Nakon ovoga Minu su podržali i pohvalili zadrugari zbog iskrenosti dok su Petra napali.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Učesnica “Zadruge” pred celom nacijom priznala da se bavila prostitucijom: “Pare sam davala mami” – FOTO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.