Željko Mitrović objavio tužnu vest za ljubitelje rijalitija “Zadruga”

Intervju

Željko Mitrović – foto: Promo

Vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović, odlučio je gledaocima da ponudi novu seriju “Crveni mesec“, ali i isto tako manje rijaliti programa u sledećoj sezoni.

– U ovoj ekspanziji rijaliti programa ljudi su razvili jednu potpuno drugačiju emociju i oni su, praktično, u nedostatku igranih programa potražili emociju u rijalitijima, gde imamo jednu autentičnu razmenu energije i zato tu tranziciju sada moramo odraditi spretno, kako bi igrani programi u narednih nekoliko godina potpuno zamenili rijalitije rekao je Mitrović i dodao:

– Mislim da će ovo nadmašiti gledanost rijalitija, apsolutno. Ako se to ne desi, onda ćemo biti svi poraženi, i ovi talentovani glumci i kompletna produkcija.

Što se tiče daljih planova, u sledećoj sezoni će biti kombinovani program i nećemo potpuno prestati sa njim i verujem da će se u narednih nekoliko godina steći uslovi da se potpuno izmestimo iz sfere rijalitija – završio je čelnik ružičaste televizije.

(Skandalozno.rs, Izvor: blic.rs)

1 komentar na "Željko Mitrović objavio tužnu vest za ljubitelje rijalitija “Zadruga”"

  1. bravo zeljko konacno ces poceti da stvaras nesto vredno,zadruga veliki promasaj zbog idiota koje si smestio tamo.da ste birali bolje i kvalitetnije ljude mozda bi se odrzao taj rijaliti ali tesko.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.