ISPOVEST: Evo kako se sam spasao od operacije KOLENA

Ilustracija

Elvir D. (44) odlučio je da ispriča kako se sam spasao od operacije kolena, uz pomoć samo dva sastojka, koja verovatno imamo svi u kući.

[adsenseyu6]

Naime, Elvir je poslednjih meseci osećao strašne bolove u kolenima, od prekomernog stajanja i rada, pa mu je doktor preporučio da operiše kolena i tako pokuša ponovo bezbolno da stane na noge.

Ali, strah od operacije naveo ga je da ipak potraži drugo rešenje.

“Slučajno sam upoznao jednu gospođu koja se bavi sakupljanjem čajeva i biljki, i znam da ona čita mnogo knjiga i zna mnogo o tome, upitao sam je za savet i odmah mi je rekla da ima jednu soluciju koja je pomogla mnogima koji su došli do nje.

Savetovala mi je da 5 noći uzastopno napravim smesu od jabukovog domaćeg sirćeta i soli u meri 2-3 šoljice sirćeta i jednu šoljicu soli.

Onda treba sve dobro izmešati pa natopiti gaze u smesu i umotati na kolena, sve to zamotati nekom krpom.

“Već nakon prvog dana osećao sam olakšanje, a bol je nestao kao rukom odnesen tačno nakon pet dana.

Evo već neko vreme nemam više problem sa kolenima i naravno otkazao sam operaciju na koju sam trebao da idem. Nadam se da će ovaj recept pomoći i drugim ljudima”, ispričao je Elvir.

[adsenseyu1]

Naravno, mi ipak savetujemo svim ljudima koji eventualno imaju sličnih problema da se pre ovog prirodnog poduhvata ipak posavetuju sa svojim doktorom.

(Skandalozno.rs, Izvor: DozaZdravlja.com, foto: pixabay)

Budite prvi sa komentarom na članku "ISPOVEST: Evo kako se sam spasao od operacije KOLENA"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.