Istočnjački doktori tvrde da je KOŽA “treće plućno krilo”: Njena BOJA nam govori VAŽNE stvari!

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay

Koža zahteva unutrašnju i spoljašnju njegu i veoma brzo reaguje na tretman i ukazuje je li dobar ili loš.  Takođe, boja kože govori i o našem zdravlju.

Normalna zdrava koža je čista, glatka, blago sjajna i neznatno vlažna. Ukoliko je drugačije može značiti da je u pitanju neko oboljenje. Lepa koža rezultat je uravnotežene ishrane i optimalne količine vode u telu.

[adsenseyu5]

Crvena koža ukazuje na višak masne i jake hrane koja je bogata šećerima, začinima, stimulansima i alkoholom. Crvena koža pokazuje da se radi o proširenim kapilarama, a postoji mogućnost i oboljenja pluća, disajnih organa i/ili emocionalne nestabilnosti.

Žuta koža može značiti da se u organizam unose prevelike količine jaja, mesa i mrkve. Takođe može se raditi o problemima sa žuči, jetrom i bubrezima.

Ljubičasta koža nastaje kada se konzumira previše sokova, slatkiša, lijekova i namirnica sa mnogo aditiva. Mogu se pojaviti problemi sa crevima, probavom i hormonima, a emocije straha i očaja prilično su česte.

Bela koža odražava višak unosa životinjske hrane bogate mašću i solju. Upućuje na sužavanje krvnih žila i kapilara te oboljenja jetre, slezine i limfe.

Plava koža je rezultat unosa viška soli, šećera, alkohola i raznih vrsta stimulansa. Plava koža je česta pojava kod osoba koje konzumiraju veće količine alkohola. Takođe upućuje na oslabljen rad jetre, slezine i gušterače. Emocije napetosti i ljutnje su česte.

[adsenseyu1]

Smeđa koža upućuje na crevne i probleme s varenjem, oboljenje bubrega i sistema za izlučivanje. Zna se pojaviti i kod osoba koje konzumiraju previše belančevina, masti, voća i šećera. Osobe mogu biti nepoverljive, povučene i stidljive.

Zelena koža odražava prevelik unos hemikalija i lekova. Može biti i znak razvoja cista i malignih oboljenja. Emocionalna nesigurnost je česta pojava kod osoba sa zelenom bojom kože.

(Skandalozno.rs, Izvor: vijesti.me)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Istočnjački doktori tvrde da je KOŽA “treće plućno krilo”: Njena BOJA nam govori VAŽNE stvari!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.