Nakon 4 dana redovne konzumacije ovog pića možete izgubiti 3 kilograma i skinuti 10 centimetara u obimu struka (RECEPT)

dijeta

Tajna ove dijete je u napitku koji treba redovno da konzumirate, a njegova priprema je i više nego jednostavna.

Sintija Sas, koja je osmislila ovaj napitak, tvrdi da već nakon četiri dana redovne konzumacije ovog pića možete izgubiti tri kilograma i skinuti 10 centimetara u obimu struka.

Sve što vam je potrebno je svež đumbir, sveži listići mente, jedan krastavac, jedan limun i 8,5 čaša vode (koristite filtriranu ili flaširanu vodu – čaša je od 250 ml).

PRIPREMA:

Operite limun, rasecite ga na polovine i izvadite semenke. Svaku polovinu malo zasecite i ubacite u posudu s vodom (8,5 čaša). Ne gulite limun, a nemojte ni cediti sok u vodu.

Krastavac ogulite i nasecite na kolutiće i dodajte u vodu. Uzmite 8 do 12 listova sveže mente, operite ih i dodajte i njih.

Ogulite đumbir srednje veličine i narendajte u smesu s vodom. Sve to izmešajte, poklopite i stavite u frižider preko noći.

Sledeći dan pijte samo ovaj napitak, rashlađen, kada ste žedni. Minimum četiri dana pripremajte svaki dan svež sok da biste videli rezultate. Vodu možete i procediti svaki put kada je sipate u čašu. Sve ovo sadrži nula kalorija, ubrzava metabolizam do te mere da rezultati postaju vidljivi za samo četiri dana.

NAPOMENA: Saveti iz ovog teksta su informativne prirode i ne mogu da zamene pregled kod lekara ili farmaceuta kada je vaše zdravlje u pitanju. Ukoliko imate ozbiljne zdravstvene probleme, obavezno se posavetujte sa vašim lekarom.

Informacije proveravamo i molimo vas da ih posmatrate samo kao smernice na putu ka dobrom zdravlju ili očuvanju zdravlja.

(blic)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

1 komentar na "Nakon 4 dana redovne konzumacije ovog pića možete izgubiti 3 kilograma i skinuti 10 centimetara u obimu struka (RECEPT)"

  1. piti samo ovaj napitak kada ste zedni? Bez konzumacije hrane?

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.