NAPRAVITE SAMI: Ulje belog luka protiv bolova u leđima i zglobovima

Lek iz prirode

Svi mi imamo sada već hronične bolove u leđima i zglobovima zbog hodanja po asvaltu, sedenja u kancelarijama i ne kretanja.

Predlažemo vam ulje belog luka koje leči ove tegobe.

Ovaj prirodni lek može kako održati zglobove u dobrom stanju, smanjiti bolove i istovremeno otkloniti mnoge probleme koje prate ove tegobe.

Recept za lečenje bolnih zglobova i leđa

Očistite 300 – 400 grama belog luka i sitno ga iseckajte, stavite u teglu i prelijte ga sa 1 litrom kvalitetnog nerafiniranog biljnog ulja, najbolje maslinovo ili suncokretovo ulje. Zatvorite teglu poklopcem i ostaviti na tamno mesto na sobnoj temperaturi, da stoji dve nedelje. Ne zaboravite svakodnevno mućkati sadržaj tegle.

Na kraju ćete dobiti ulje belog luka, koje treba da se procedi kroz 3-4 sloja gaze ili dvaput kroz sitnu plastičnu cediljku.

Kako se koristi ovaj prirodni lek?

Ulje se utrljava u bolna mesta, na primer u donji deo leđa kod osteohondroze, bolova u leđima ili u bolne zglobove na rukama i nogama kod artroze. Pokriva se najlonskom vrećicom i utopljava se preko noći. Beli luk poboljšava cirkulaciju krvi u bolnim zglobovima, samim time pomaže uspostavljanju njihovih funkcija. Terapija bi trebalo da traje dva meseca.

Pre upotrebe prirodnih sredstava obavezno se posavetujte sa doktorom.

(mogujatosama.rs)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

Budite prvi sa komentarom na članku "NAPRAVITE SAMI: Ulje belog luka protiv bolova u leđima i zglobovima"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.