ODLIČNI REZULTATI: Isecite luk na kriške, stavite na stopala i zamotajte providnom folijom…

Ilustracija

Ako želite delovati preventivno, kada se razbolite od gripe, poboljšati cirkulaciju, čiste telo i krv, ili samo da se brine o vašem ukupnom zdravlju, predlažemo vam da koristite premaz luk na nogama.

Naši preci su morali koristiti ove luk premaze, jer nije bilo drugih lekova u to vreme.

Ovaj recept će vam pomoći u lečenju vašeg sveukupnog zdravlja jednostavnim lečenjem vaših nogu, jer kako je rekao, sve dolazi iz nogu.

Sve što je potrebno je jedan luk, tople čarape i prozirna folija.

Izrežite luk na tanke krugove i pričekajte nekoliko minuta da se pojavi sok. Nakon toga stavite kriške luka na stopala, zamotajte ih u prozirnom folijom i staviti neke debele čarape.

[adsenseyu4][adsenseyu4]

Da bi vam noge bile toplije, možete navući vunene čarape. Mi koristimo foliju kako bi se sprečilo širenje neugodnih mirisa oko kuće i da drži luk čvrsto priključen uz noge.

Budući da ima antibakterijska svojstva, luk će vam poboljšati cirkulaciju krvi i očistiti sve nečistoće iz tela. U jutarnjim satima izvadite luk. Osobe s dijabetesom mogu koristiti ovu metodu.

Ponovite ovaj postupak s vremena na vreme.

S druge strane, ako ga koristite za vreme prehlade, a prestanite sa primenom kada simptomi nestanu.

(srbijadanas.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "ODLIČNI REZULTATI: Isecite luk na kriške, stavite na stopala i zamotajte providnom folijom…"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.