Ove četiri namirnice POVEĆAVAJU SALO na stomaku

Simptomi

foto-ilustracija: pixabay.com

Kod mnogih osoba se upravo na stomaku „lepi“ svaki zalogaj, a znamo da se sa stomaka masne naslage najteže uklanjaju.

Ukoliko ste skloni debljanju u području struka, ove namirnice bi trebalo da izbegavate ili ih konzumirate u umerenim količinama.

Sir

Sir je mlečni proizvod koji je izuzetno zdrav i odličan je izvor kalcijuma, ali sirevi sa velikim sadržajem masnoće jednostavno utiču na formiranje sala na stomaku. Naravno, sir ne treba izbaciti iz ishrane, ali ako imate problema sa masnim naslagama na struku, ograničite porcije sira.

NEVEROVATNA BILJKA PETROVAC: Leči čoveka koji je tako bolan da oseća da mu se „kosti lome“.

Gazirani sokovi

Samo pola litra gaziranog soka dnevno uzrokuje pet puta brže nakupljanje masnoća u predelu struka. Naravno, uzrok tome je količina šećera koju tim putem unesete u organizam.

Preslana hrana

So je glavni uzročnik nagomilavanja vode u telu, pojačava apetit i potrebu za pićem. Ako to piće nije voda, to je dodatni problem. Naravno, vremenom možemo regulisati količinu soli koju stavljamo u jela koja sami spremamo, ali posebno treba paziti na namirnice koje već u sebi sadrže velike količine soli – poput suhomesnatih proizvoda ili grickalica.

Postoji KRPELJ koji vas jednim ugrizom može pretvoriti u VEGETARIJANCA

Šećer

Na kraju, tu je i šećer. Nisu samo slatkiši puni šečera. Suhomesnati proizvodi, razni gotovi umaci i prelivi za salate takođe sadrže velike količine šećera. Šećer je još jedan neprijatelj vitkog struka.

(Skandalozno.rs, Izvor: zenskimagazin.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Ove četiri namirnice POVEĆAVAJU SALO na stomaku"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.