Postoji čak osam vrsta FIZIČKOG BOLA koji mogu biti posledica nekog emocionalnog stanja

lice

foto: pixabay.com

Ne samo da možemo da osetimo emocionalni bol, već naše emotivno stanje može da dovede do fizičkog bola.

Naše telo i duh su povezani i jako je važno da slušamo neke signale koje nam naše telo šalje jer je to jedini način da otkrijemo i lečimo naše probleme bilo da su oni emotivne ili fizičke prirode. Postoji čak osam vrsta fizičkog bola koji mogu biti posledica nekog emocionalnog stanja.

Glavobolja

Bolne glavobolje su znak da da ste pod velikim stresom, pa je možda vreme da počnete da radite neke stvari koje volite kao što su šetnja šumom, čitanje, crtanje ili vežbanje.

Bol u vratu

Ovaj bol se obično javlja kod ljudi koji imaju problem da se okanu nekih stvari ili da puste neke ljude. Pokušajte da lepše gledate na ljude i ne dozvolite da vas njihove greške mnogo pogađaju.

Bol u ramenu

To je znak da imate neku emotivnu blokadu koja vas razara iznutra. Možda vas nešto muči, a vi ste odlučili da to ignorišete. Dobro razmislite i prodrite u srž problema koji vas muči.

Bol u gornjem delu leđa

Nedostaje vam emotivna podrška, a ovaj bol dolazi kao posledica usamljenosti, nevoljenosti i nedostatka poštovanja. Prijaće vam društvo i podrška najbližih.

Bol u donjem delu leđa

Ukoliko ste često zabrinuti zbog vaše finansijske situacije osetićete bol u donjem delu leđa.

Bol u laktu

Ovaj bol pokazuje da imate strog pogled na život koji ste unapred isplanirali. Znači i da niste spremni da se menjate, a što vam je lakat ukočeniji to vam je i život u većem grču.

Bol u šakama

Niste povezani sa ljudima do kojih vam je stalo na način na koji biste želeli. Važno je da izađete napolje i da upoznate nove ljude. Možda će vam pomoći da povratite osećaje koji su vam potrebni, piše provide.com.

Bol u kukovima

Kukovi su povezani sa leđima, pa ovaj bol može da bude posledica straha da se pomerite. Nije ovde reč o fizičkom kretanju već o strahu da napredujete u životu.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Postoji čak osam vrsta FIZIČKOG BOLA koji mogu biti posledica nekog emocionalnog stanja"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.