Pritisnite OVU tačku i rešite se stresa očas posla (VIDEO)

pritisak

Foto: Printskrin/YouTube/Bay Area Natural Health

Na našem telu postoji mreža meridijana koje povezuju organe i kroz koje protiče energija, a pritiskom na jednu tačku možete odagnati nekoliko tekoba

Akupresura je drevna kineska praksa koja se zasniva na manipulisanju energijom tela pomoću pritiska ne određene tačke. Ova drevna i prirodna tehnika koristi se za lečenje raznih fizičkih ili emocionalnih stanja, a ovoga puta reč je o smernici kako da pritiskom na određenu tačku oterate nesanicu.

  [adsenseyu5]

Ukoliko ste napeti, pod stresom ili osećate anksioznost, onda ćete u videu Instituta akupresure moći da pogledate koju tačku treba da pronađete i na nju delujete kako biste sami sebi pomogli. Džozef Karter pokazuje kako da koristite “7 srce” akupresurnu tačku protiv depresije, anksioznosti, stresa ili nesanice.

Ova tačka zove se i “Kapija duha”, nalazi se na ruci – u neposrednoj blizini dlana i pomaže da se smiri duh i popravi raspoloženje. Korisna je protiv straha, briga i mučnine.

  [adsenseyu1]

Nađite tačku u naboru zgloba dlanom okrenutim nagore, prislonite na nju prst ili palac, pritisnite “7 srce” tačku unutra ka kosti, držite najmanje 30 sekundi ili najviše oko tri minuta, duboko dišite i nežno masirajte tačku.

Uoatalom, pogledajte video i zajedno sa Džozefom Karterom naučite kako da sami rešite neki od pomenutih problema.

(Skandalozno.rs, Izvor: Telegraf.rs)

  [adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Pritisnite OVU tačku i rešite se stresa očas posla (VIDEO)"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.