Proverite da li imate energiju visokih vibracija!

Osveta

foto-ilustracija: pixabay.com

Naša se vibracija sve vreme menja, povisuje (ili širi), ali i “pada”. Što se više razvijamo, što se više otvaramo, lakše podižemo vibraciju, postajemo produktivniji i život teče sa manje prepreka.

Kada smo neprestano pod stresom i pritiskom, teško se povezujemo sa svetom, sobom i sa Univerzumom. Kada nam je vibracija niska, teže razumemo život i ljude. I tako nastaju različite poteškoće u životu…

Pročitajte znakove koji otkrivaju da vibrirate visokom frekvencijom:

1. Jedva čekate da se probudite i krenete u novi dan

Kada imate visoku vibraciju, život je uzbudljiv i puni ste energije. Dobro spavate, budite se naspavani i odmorni i nadahnuti novim danom.

2. Zdravi ste

Telo koje je napojeno visokim vibracijama snažno je i zdravo. Teže se razbolite, a i um je pozitivno usmeren. Imuni sistem je snažan. Kad se razbolite, brzo ozdravite. Prirodno težite zdravom načinu života, izbegavate štetne uticaje iz okoline, nezdravu hranu i brzo “razgrađujete” loše uticaje stresa i emocionalnih trauma.

3. Komunicirate jasno i razumljivo

Sa lakoćom se izražavate i govorite ono što mislite i osećate.

4. Imate finansijski temelj

Kada delujete na višim vibracijama, odbacujete ograničavajuće obrasce, lakše manifestujete i ostvarujete obilje u životu, zato imate onoliko novca koliko vam je potrebno za život.

5. Privlačite čudesne ljude u svoj život

U svemiru vlada zakon rezonancije prema kojem slično privlači slično. Ako delujete na visokim frekvencijama, privlačite u svoj život ljude “na istoj talasnoj dužini”. Ako ste iskreni prema sebi i drugima, takve ćete i ljude privući u svoj život.

6. Živite u skladu sa vremenom

Niste rob očekivanja ni zarobljenik predviđanja kakve bi stvari morale biti. Znate da surfujete na talasima života i prihvatite ono što dolazi. Svesni ste da život nisu naša ograničena očekivanja.

7. Intuicija vam je dobra

Znate gde da idete i šta da činite. Imate oštro oko, jasan sluh i osećaj i znate da sledite svoje vodstvo.

8. Dobro izgledate

Kada imate visoku vibraciju, ljubav i poštovanje prema sebi i drugima, vidi se i spolja.

(Skandalozno.rs, Izvor: lovesensa.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Proverite da li imate energiju visokih vibracija!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.