SPREČITE RAK: Napravite ovu čudesnu mešavinu tri začina! – RECEPT

Ilustracija

Doktorka Kerolajn Anderson kaže kako se ne morate plašiti da ćete oboleti od raka ukoliko pomešate i konzumirate ova tri začina. Reč je o smesi tri lako dostupna začina.

[adsenseyu6]

Andersonova je, kako kaže, do svojih saznanja došla istražujući dve hiljade godina staru tradiciju upotrebe ovih sastojaka u istočnoj Indiji, a čiji su rezultati potvrđeni i u zapadnim medicinskim istraživanjima.

Doktorka je istakla da ukoliko koristite ova tri sastojka svakodnevno, gotovo sigurno nema opasnosti da obolite od raka. Ta tri čudotvorna začina su kurkuma, maslinovo ulje i biber.

Pomešajte četvrtinu kašike kurkume s pola kašičice maslinovog ulja i dodajte prstohvat mlevenog bibera. Sve zajedno dobro promešajte.

Dobijene smesu možete da koristite kao dodatak salatama i jelima, ali je možete konzumirati i samu.

Ukoliko je dodajete u obroke koji se termički obrađuju tada smesu u hranu stavite na samom kraju kako se ne bi prekuvala. Ukoliko je jedete samu, možete je ublažiti s malo vode. Unosite je u organizam svakodnevno i što češće.

„Sve je u kurkumi. Njene antiupalne sposobnosti su neverovatno moćne. Ne postoji niti jedan drugi, prirodni sastojak koji je učinkovitiji za smanjenje upala od kurkume” – tvrdi Andersonova.

[adsenseyu1]

Istraživanja su pokazala kako kurkuma sprečava rak debelog creva, prostate, mozga i karcinom dojke.

(skandalozno.rs, magazin.net.hr, foto: pixabay)

Budite prvi sa komentarom na članku "SPREČITE RAK: Napravite ovu čudesnu mešavinu tri začina! – RECEPT"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.