Stavila je beli luk na flaster i zalepila ga na kožu! Rešila je problem koji ju je dugo mučio

Recept

foto-ilustracija: pixabay.com

Naučno istraživanje je pokazalo da će vaš organizam biti bolje zaštićen ako jedete čen belog luka ujutro pre obroka, jer se time povećavaju antibakterijska svojstva

Priroda nam može pružiti neke od najboljih prirodnih lekova za mnoge bolesti, koji mogu značajno poboljšati naše zdravlje. Beli luk je jedan od najmoćnijih prirodnih lekova koji može ići rame uz rame sa nekim od najboljih antibiotika, pa čak biti i efikasniji. Jedan od načina njegove upotrebe je i onaj manje poznat, pomoću flastera koji se lepi na kožu.

On može zaštititi naš organizam od bakterija, gljivica i infekcija, ali da bi bilo efikasnije, važno je da se konzumira na prazan želudac. Naučno istraživanje je pokazalo da će vaš organizam biti bolje zaštićen ako jedete čen belog luka ujutro pre obroka, jer se time povećavaju antibakterijska svojstva.

  [adsenseyu5]

Beli luk ima više od 400 aktivnih sastojaka; to je izvor vitamina (A, B1 i B2, C), minerala, dijetalnih vlakana, aminokiselina, esencijalnih ulja, biljnih masti, enzima, gvožđa, joda, kalcijuma, kalijuma, sumpora i fosfora, prenosi RadioSarajevo.ba.

A postoji još jedan način u kojem možete iskoristiti beli luk. Potrebno je da ga stavite na flaster i zalepite na kožu – tačnije na onaj deo gde vam se nalaze bradavice (uzrokovane HPV-om).

Isprobajte prirodni recept, ukoliko smatrate da druge opcije ne pomažu!

Menjajte ga redovno tokom dve nedelje i uverite se u njegovu delotvornost, piše Positivemed.

(Skandalozno.rs, Izvor: Telegraf.rs)

  [adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Stavila je beli luk na flaster i zalepila ga na kožu! Rešila je problem koji ju je dugo mučio"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.